Úplně normální den, když sluníčko svítilo a bylo krásně. Ráno vstala a hned začala uklízet. Chtěla to mít co nejrychleji za sebou, aby mohla odpoledne ven. Ještě jí zbyl čas před obědem, tak se koukala na televizi. Nebavilo jí to a tak šla do pokoje, kde si čmárala jako vždy. Po obědě jí přišla sms ve které stálo: Dnes bude krásný den. Moc to nechápala, venku bylo krásně a tak už krásný den byl.

Už byla připravená k odchodu, když jí do toho něco přišlo. A tak se zdržela. Opět se chystala k odchodu, když jí přišla sms z neznámého čísla: Jdi před barák. Přišla si jak blbec, když se koukla z okna, tak před barákem nikdo nebyl, ale řekla si "fajn". Šla před barák a stále nic, tak vyšla před branku. Rozhlédla se a kousek výš v ulici uviděla kluka, který se jí dlouho tajně líbil. V ruce držel překrásnou kytici růží.

Šla k němu, ač nevěřila, že by tam mohl stát kvůli ní. Pozdravila, on jí také a předal jí růže. Políbil jí na rty a pozval jí na procházku.Neodmítla.

Celý den byl ještě krásnější. Byla nejšťastnější v celém svém životě.Konečně se na ní usmálo štěstí a ona začala chodit s klukem, kterého tajně milovala.

Po několika letech známosti založili rodinu. Žijí spolu šťastně a stále se milují. V den 10. výročí, kdy spolu začali chodit si udělali výlet tam,kde to začalo, on jí opět dal růže a políbil.

Dívka otevřela oči, opět jí bylo 18. Ležela v posteli a z obývacího pokoje slyšela svoje rodiče. Byl to jen sen, znělo jí v uších. Nic nebylo, nic neměla. Jen krásný sen jí zůstal.

napsal/a: maud_doreen 19:01 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Im loser 12.05.2007 09:40:41

piiiičovinyyy--od začatku dokonce..