meik

25.Březen 2008

Pomluvy

Docela dost se my teď poslední dobou stává že jeden můj kamarád mystále říká jak mě všichni ve vesnici pomlouvají.Ale když se techdotyčných zeptám tak že nic takového neříkaly a to vím že jim mohuvěřit jelikož mají svoji hrdost.A zeptám se dalších jestli to o měněkdo z těch co jsem se ptal říkaly a taky ne.Tak občas si řeknu lže myten kamarád a nebo ty ostatní?Ale jedno jsem se naučil když nic jinéhoneuměj že musí pomlouvat tak je to jejich byznis.Hlavní je podle méhoco si myslím já sám osobně.Stejně mě to docela mrzí.Ale takovej ježivot.Nu co já se s toho neposeru.:-)
Autor meik v 19:58

2 Komentáře:

Zrovna dnes jsme se viděly tak snad se zas brzo uvidime.neni zac kamaradi a ex-partneri by se mely vidat.nema to cenu resit s tim davidem.

31.03.2008 21:20:40

Ahojky Lukáši, myslím, že máme ten samí problém představ si, že mi ted David píše, že jsem o něm něco vykládala. A nechce mě už vidět. Tohle ovšem není poprví a mám takový pocit, že si to vymýšlí abych se mu omlouvala a snažila se ho získat zpět na svojí stranu.
Brzo se ozvi tě zase ráda uvidím. A moc moc jsem ti byla minule vděčná, že jsi přijel na tu mojí oslavu, to jsem fakt dost ocenila.
pa Káťa

30.03.2008 11:08:49

Přidej komentář

<< Home

uloz.to - sdilej snadno data