hamster co zmenil svet

27.Květen 2005

Byl jednou jeden křeček jménem Hamster a ten jak už víte, změnil svět.
Zde je jeho příběh.Když se Hamster narodil, byl něčím jiný než ostatní křečci z vrhu, neměl totiž jednu nohu, on jí chvíli po narození měl , ale jeho máma mu ji v poporodním šoku ukousla. Po pár dnech se jeho majitelé rozhodli,že křečky prodají. Po nějakém čase se prodalo všech jeho dvanáct sourozenců, ale Hamstera nikdo nechtěl. Po třech měsících zazvonil u Bartoňových, tak se ti Hamsterovi majitelé jmenovali, jeden cigán Fero Demeter. Ptal se jestli nemají něco k jídlu za osm korun. Nejprve ho chtěl pan Bartoň vyhodit, ale paní Bartoňová ho zastavila a dala Ferovi Hamstera. Ona by mu Hamstera nedala, protože ho sama odkojila a proto ho měla ráda. Dala mu ho, protože by mu museli nechat udělat vozíček pro invalidní křečky a ten stál asi sedm tisíc korun.
U Deméterů se Hamster dlouho neohřál, spadl totiž do záchodu.
Přežil, ale bylo to o chlup. Asi půl hodiny ležel na zemi, nehýbal se. Nesmím zapomenout na to, že Bartoňovi i Demeterovi bydleli v Karlových Varech. Hamster se po chvíli probudil v nějakém krámku, byl to ruskej zverimex. Přišel Rus a povídá: Oj,ty malinkij!
Hodil Hamstera do terária. Po pár dnech přijel do Varů, známý ruský generál Kozelkov velitel Uralského atomového sila. Chtěl něco koupit své vnučce a tak šel do zverimexu. Protože to byl veterán a neměl jednu nohu a pravé oko, tak se mu Hamster zalíbil.
A Hamster jel do Ruska. Po cestě se nic zvláštního nestalo, jen pan generál Hamsterovi vypíchl pravé oko, aby vypadal jako on. Poté co dorazili do tajného atomového sila na Uralu, uviděl Hamster svou novou majitelku vnučku pana generála. Byla to pěkná slovanská dívka,bylo jí asi osmnáct let. Hamster ji neviděl, protože byl od mala na levé oko slepý a pravé neměl.
Asi po dvou letech se stalo neštěstí, slečna Kozlovová spadla do žumpy a lokla si všelijakých výkalů, utopila se. Protože neměla nikoho, kdo by se o Hamstera staral, musel si ho vzít její děda generál.
Jednoho dne si ho vzal s sebou do atomového sila. Bylo tam čisto a útulno, ale byla zima.Měli tu zrovna několik raket s nukleární hlavicí. Pan generál dal Hamstera do terária a šel na svačinu a s ním celý personál sila. Hamster se nudil a proto vylezl ven a začal se procházet po klávesnici terminálu. Na obrazovce se objevilo něco rusky a Hamster skočil na ENTER. Začaly blikat rudá světla a houkat sirény. Začalo odpočítávání PĚT,ČTYŘI,…, NULA.Rakety vzlétly k obloze, na mapě světa na obrazovce před ním se objevují dopady všech dvanácti raket. Body označují strategická místa, celý svět bude zamořený.
Dvě minuty do střetu se zemí, napíše se na obrazovce. Po sto pěti vteřinách se Americe podíval americký prezident z okna Bílého domu a řekl: SHIT!! Během pár vteřin ztichl celý svět, bylo slyšet jen tiché křupání. Byl to Hamster, on přežil. Přežil jen proto, že jedna z jeho sudiček byla ožralá a dal mu antiradiační kůži a vyplatilo se.
To je konec našeho příběhu .

Nemyslíte si, že je nespravedlivé, aby Hamster přežil? Pokud jste toho názoru,že ANO, tak mám pro vás dobrou zprávu. Hamster asi po pěti minutách zemřel stářím, bylo mu šest let. napsal/a: mmmmmambo 21:17 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář