Vánoce (jsou) tady (?!)

17.Prosinec 2006

Tak, konec srandy. Za týden o té době budem tiše trpět, žaludek bude kručet ódu na bolest a mi očekávaje zlaté prasátko před očima maximálně dostaneme žaludeční vředy, lépe však mdloby.
Je to až k neuvěření, jak ten rok letí, před chvilkou ještě byly letní prázdniny, pak se ve mně něco utlumilo a naráz - konec roku dva šest. Abych řekl pravdu ještě jsem si nezvykl, že je "nový" školní rok a taky mi něják nesedí přídomek "septimán". Sexta mi utkvěla v paměti hodně a tak, i když je to pošetilé, mám rád sextu. Prostě ten název..:)
Jinak co se týče darů, tak nejsou.. Zatím. Uvidíme, co nakoupíme. Autoškolu jsem udělal napoprvé, takže se sestra může těšit na větší dar. Rodičům jako obvykle namaluji obrázek, protože to je tradice, nic mě to nestojí a projevuji tím moc velkou náklonnost svým živitelům.
Dědovi dám kopačky, neboť stále pasivně hraje v místní vesnici pouliční turnaj v kopané a babičce koupím triko, už ho mám vybrané, ještě to donést domů. Vypadá to divně, ale mí prarodiče jsou aktivní a já je v tom požehnaném věku fandím. Kéž bych zdědil aspoň něco z jejich tuhého pakořene.
Sám sobě jsem si už dopředu nadělil kontaktní čočky. Konečně! Sice je využívám "jenom" na sport všeho druhu, ale je to úplně "dopohody". Fakt supr pocit. I když si je nasazuju, trvá to dvacet minut, každé oko a nadávám hůře než dítě v páté třídě (a to je co říct).
Takže hou hou, veselé Vánoce dva šest. napsal/a: mr.geo1024 12:02 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář