10.Březen 2009
H2o stačí přidat vodu
Známý ostrov MACO, na kterém Rikki, Ema a Cleo dostaly své schopnosti ve skutečnosti existuje, ale ne tak, jak ho známe ze seriálu. Ve skutečnosti se zná jen jeden ostrov, který je Macu podobný. Tento ostrov se nazývá ostrov Malpelo.

Ostrov Maco je prý pouze vymyšlený a předložený na kresbě :)

MALPELO ISLAND( ostrov Malpelo)

Zlověstný ostrov Malpelo Island je umístněný 314 mil (506km) od pobreží Buenaventura v Kolumbii ve východní části Tichého oceánu. Malá kolumbijská námořní posádka připlavala k tomuto ostrovu v roku 1986 a o 10 roků poté byl ostrov Malpelo uznávanou a chráněnou oblastí s kolumbijskou faunou a flórou, a s podvodní oblastí sahající 6 mil okolo celého ostrova.

Malpelo byl 8 až 10x větší než byla uváděná velikost 8km2. Kamenná základna známa jako "la Roca" anebo "the Rock", má 3 rozdílné vrcholy. Nejvyšší z nich "El Cerro de La Mona", sa vypína do 1233 stop nad mořskou hladinou (376m).

Ostrov byl mořským počasím erodovaný a sformovaný do příkrých útesů a mořských jeskyní. V severní a jižní části je ostrov dekorovaný 11 malými satelitnými skalam

Známe modu holek z H2o?

Známe modu holek z H2O! Cleo Sertori Cleo nosí většinou barvy světlejší. A to zejména růžovou, fialovou, bílou, žlutou a nebo modrou. Má ráda tílka a džíny nebo tílka a minisukně, přes tílko si občas dá nějaké delší tričko nebo něco a vypadá to jako dvojité tričko. Její barvou vlasů je hnědá barva a je typická svými vlnitými vlasy. Vlasy si dává do culíku poměrně vysoko umístěného, občas si udělá jeden nebo dva copánky. Někdy si dá čelenkovou velkou gumu hnědé barvy a vypadá to moc pěkně, zrovna dnes jsem si takovou pořídila z Německa a vypadá ve vlasech fakt perfektně.¨ Emma Gilbert Emma je typická svou oblíbenou modrou barvou. Ještě má ráda bílou a nějaké jiné barvičky, ale modrá a bíla je u ní vážně typická.Často nosívá dlouhé kalhoty ve zvonech a tílka modré nebo bílé barvy, v nových dílech nosí krátké džínové šortky. Její barvou je blond a vlasy má jako jediná rovné. Vlasy má většinou svázané v culíku - gumička jsou prameny jejích vlasů omotané kolem dokola. Nosívá je ale na rozdíl od Cleo často rozpuštěné. Ještě si dělá kolem uchá ze shora dolů kolem ucha copánky - moc jí to sluší. Rikki Chadwick Rikki je typická svou červenou a černou barvou. Nosí také hodně tílka této barvy, ale i sukně, kalhoty anebo tříčtvrťáky. Červená a černá jsou barvy rebelů stejně jako je Rikki, proto na ní snad nikdy neuvidíte šaty (jen jednou a to plesové). Rikki nosí vlnité blond vlasy a ofinku. Vlasy nosí často rozpuštěné, ale i v různých ohonech.
burgess abernethy
Vložil: mrkvicka155 @ 19:52  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: mrkvicka155
Domov: Frýdek-Místek
O mně: Vítam tě doufám že se ti moje lipko líbí.
Koukni na muj profil

Template by
Free Blogger Templates