10 triků jak ho svést při sklence vína

10 triků jak ho svést při sklence vínaChcete dnešní večer strávit nerušeně v příjemném prostředí s milým člověkem? Pak nezapomeňte na několik zásadních rad, které vám prozradí Christine…

1. Dívejte se mu při usrkování vína přímo do očí. Do pohledu dejte veškerou svou něžnost, lásku a smyslnost. Až váš pohled zaregistruje, přidejte něžný úsměv a chyťte ho za ruku. Dnešní večer už bude patřit jen vám.

 

2. Do pohledu se snažte dát všechen hezký profil. Ten, s nímž se cítíte být sebejistá. Zapomeňte na ohraná čísla sexy koček z televize. Zkrátka buďte svá!

 

3.  Pečlivě si vybírejte název pití, který budete celý večer usrkávat. Muž z vás vycítí sebejistotu. Možná nebudete spolu muset tolik komunikovat, ale ve všem vám bude rozumět. ;-)

 

4. Rozmyslete si předem, co všechno s ním budete chtít dnes probírat. Vyhněte se nepříjemným tématům. Svůj hlas ztište tak, aby vaše slova slyšel pouze on. Jen si dávejte pozor, aby každou chvilku nemusel říkat „cože?“

 

5. Během pití si smyslně a nemravně olizujte rty. Stačí jednou za čas. Vyčkejte na správný okamžik, kdy na vás bude viset pohledem a něžně si přejeďte rty jazykem…

 

6. Spadla vám kadeř vlasů do obličeje? Pak právě přišla ta nejlepší chvíle, kdy si můžete zahrát na něžnou romantičku. Natáčejte svůj pramínek vlasů na prst a různě si s ním hrajte. Muži milují ženy, které si umí hrát se svými vlasy. Přivedete ho na nemravné myšlenky.

 

7. Cítíte se krásně? Pak se přesvědčte, že se cítí skvěle i on. Ujistěte se, zda mu něco nechybí a pokud ano, máte nejlepší příležitost, jak mu dokázat, že se o něj budete umět postarat.

 

8. Pamatujte, že muž je lovec. Ale vybírá si žena! Pokud vám něco nesedne, neváhejte mu dát taktně najevo, že chcete obrátit list nebo změnit restauraci.

 

9. Neví, jak zareagovat nebo je nesmělý? Rozhodně na něj nepospíchejte. Tím byste celý večer mohla pokazit. Dejte mu čas na rozmyšlenou.

 

10. Řídila jste se těmito radami? Pak zachovejte klid, když ucítíte jeho ruku na vašich stehnech :-)

 

 

napsal/a: music-girl 17:58 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář