oprawdovy pritel

29.Listopad 2007

Opravdový přítel

 

Přítel.....

Kdo je vlastně opradový přítel???

Člověk, který je s vámi jen v nejtěžších chvílích života nebo ten, který vás provází všude, jak se říká ve chvílích šťastných i zlých? Není snad opravdový přítel člověk, bez kterého by byly určité chvíle ve vašem životě prázdné?

moc pěkný

Každý z nás má spousty přátel, ale jak poznáme, kteří jsou ti praví a naopak? Opavdového přítele nemusíte znát celý život, stačí pár let, někdy dokonce i týdnů, aby jste poznali co pro vás znamená a navždy ho uložili do svého srdce. Když potřebujete pomoc, oporu a ůtěchu v těžkých chvílích jsou to právě přátelé, kdo vám ji dávají. V takových chvílích člověk pozná, kdo uteče a kdo zůstane... kdo je opravdový přítel.

Jeden člověk, napsal zajímavou věc: "Ať si pořád nenecháváme napovídat." Co je vlastně napovídání? Když vám kamarád dodává odvahu k činu, který toužíte udělat a bojíte se nebo snad to, že vždy stojí při vás a říká vám vlastní názor místo lží?

jeee

Nejhorší okamžiky v životě jsou, když někoho zratíte. Prarodiče, rodiče, sourozence, partnera atd. Ale co je stejně tak hrozné je vidět, když se člověk na kterém vám záleží trápí. Jak mu nabídnout podporu, jak nabídnout pomoc. Někdy stačí jen vaše přítomnost. Opora je víc než tisíce slov útěchy, která většinou nic neznamenají...

nej

Jediný muž z tisíce, říká Šalamoun, Ti nežli bratr bližší bude... Ale tisící muž po boku Ti stanei pod šibenicí a neopustí Tě!

napsal/a: music-girl 08:03 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář