proc zeny zneuzivaji pivo

22.Listopad 2007

Pozor ženy zneužívají pivo !!!

 

Policie upozorňuje všechny muže, kteří navštěvují kluby, večírky, bary a hostince aby si dávali pozor a byli velmi opatrní, když jsou pozváni ženou na drink. Mnoho žen a dívek totiž zneužívá drogu, která je na trhu známá pod názvem "pivo".

Droga se vyskytuje v kapalném skupenství a dá se sehnat prakticky kdekoli. Je dodávána v lahvích, plechovkách, nebo se čepuje pípou z velkých sudů. Pivo používají sexuální predátorky na večírcích a v barech, aby přesvědčily své mužské oběti, aby s nimi šli domů a spali s nimi. Ženě stačí aby chlapík zkonzumoval pár jednotek piva a potom ho jednoduše požádá, aby s ní šel domů na nezávazný sex.

Muži jsou proti tomuto postupu naprosto bezmocní. Po několika pivech muži často podlehnou touze vyspat se s příšerně vypadajícími ženami, které by je za normálních okolností nikdy nepřitahovaly.

Po konzumaci piva se muži často probudí pouze s mlhavou vzpomínkou na to, co se dělo předešlé noci, často jenom s neurčitým pocitem, že se stalo "něco špatného".

Jindy jsou tito nešťastníci připraveni o celoživotní úspory známým podfukem, kterému ženy říkají "vztah".

V extrémních případech může být žena dokonce tak mazaná, že vláká nic netušícího muže do dlouhodobé formy otroctví a trestu, kterou nazývá "manželství". Muži jsou daleko snáze ovlivnitelní tímto trikem poté, co je jim ženskými predátorkami podáno pivo a nabídnut sex.

Prosím! Pošlete toto varování každému muži, kterého znáte.

Pokud se sami stanete obětí tohoto "pivního" triku a žen které jej provozují, existují skupiny na podporu mužů kde se můžete setkávat s podobně postiženými muži a diskutovat o podrobnostech svých šokujících zážitků. K nalezení takové skupiny ve vašem okolí, nahlédněte do telefonního seznamu a hledejte "Golfová hřiště".

 

Deset nejvytrvalejších pomluv a lží o pivu

 

Pivo je zdravé, shodli se experti pří nejnovějších průzkumech. Jeho příznivé účinky na kardiovaskulární systém, schopnost působit preventivně proti rakovině a dodávat životně důležité látky jsou nesporné. Uvádíme proto deset nejhloupějších předsudků a lží, které celá desetiletí kolují mezi lidmi.

1. Po pivu se tloustne. Nesmysl. Čtvrt litru piva má stejně malé množství kalorií jako kelímek jogurtu.

2. Po pivu roste "pivní břicho". Ani to není pravda. Neexistuje žádné speciální "pivní břicho", nanejvýš tak břicho pořádného jedlíka.

3. Pivo snižuje chuť na sex. Hloupá pomluva, kterou pravděpodobně rozšířili impotenti, kteří potřebují Viagru.

4. Kdo pije pivo, dřív umře. Pravda jen napůl: Platí v případě, kdy sedneme opilí za volant. Pokud ale pijeme pivo v rozumné míře, budeme žít déle. Abatyše, zabývající se lékařskou vědou, Hildegarda von Bingen všem radila: "Pijte pivo!" Ona sama ho také pila. Zemřela v roce 1179 v 81 letech.

5. Z piva se hloupne. Pivo vždycky bylo, je a zůstane elixírem mnoha básníků a myslitelů - od Goetheho až po Havla. Pivo dělá moudré lidi ještě moudřejšími.

6. Pivaři nemají úroveň. Ale kdepak! Vždyť pivo vlastně tvořilo naši civilizaci! Už v Gilgamešově eposu, který je starý 4000 let, se píše: "...vypil 7 džbánků piva. Uvolnil se, jeho srdce plesalo radostí a jeho tvář se rozjasnila. Omyl své chlupaté tělo vodou, natřel se olejem a stal se člověkem."

7. Piva je nápojem proletářů. Sorry, ale princ Charles a královna Alžběta mají jiný názor.

8. Světlé je prostě světlé. To také není pravda, vždyť v pivovarech po celém světě se vyrábějí tisíce různých druhů piva - od nasládlého až po hořké, od "bílého" až po černý ležák.

9. Pivaři jsou agresivní. Taková hloupost ! Pivaři jsou většinou společenští, klidní a příjemní lidé, kteří mají stále dobrou náladu (a to je vědecky dokázáno)!

10. Na Havaji není pivo. Prastará lež, která byla již dávno vyvrácena. Bohužel se ji ještě nepodařilo zcela vymýtit

 

Jak chlastat bez zvracení

 

Milí pijani, milé pijanky,

všichni známe problém nadměrného požívání alkoholu:

Zvracení

Přitom je třeba říci, že slovo "nadměrný" je zvoleno nevhodně. Neexistuje žádné nadměrné pití, pouze neobvyklé. Poněvadž je však slovo "nadměrný" obecně zavedené jak v hovorové češtině, tak policejních protokolech, budeme jej zde nadále užívat. Přejděme ale k našemu hlavnímu problému: Zvracení

Každý zná věty typu: "Neblij mi do auta!" nebo "Když budeš chtít zvracet, tak mi řekni".

Představte si, že jste na mejdanu, kde je ještě spousta pití, ale vy už máte ten zvláštní pocit v žaludku. Co byste toho ještě mohli vypít, kdyby tu nebyl. Konečně jsou to většinou i Vaše peníze, které se na takovýchto mejdanech prolévají hrdlem. A jelikož nikdo z nás není milionářem, povede vás náš trénikový program také k hospodárnosti. Vždyť taky nevyhodíte auto jenom proto, že je vám zrovna blbě. Na tom s vámi chceme v příštích týdnech pracovat. Zachovejme a užijme si tedy to, co jsme si draze zaplatili.

Tímto si vás dovolujeme uvítat v našem výcvikovém programu:

Jak chlastat bez zvracení za 4 týdny

Co k tomu potřebujeme:
1x ledničku, která dokáže pojmout a rychle vychladit minimálně jednu naší denní dávku alkoholu. Po 4 týdnech jsou to cca. 1 basa piva, 2 láhve Johnyho Walkera (nebo něčeho obdobného) a pár plechovek s kolou.
1x kýbl o objemu cca 20 litrů, protože se v prvních 2 týdnech sotva vyhneme zvracení. Kýbl není nutný, pokud nocujeme na toaletě.
1x hadr na čištění
Nádoby na pití: U tohoto bodu záleží na zvycích každého z nás. Lze si přichystat rozličné nádoby na jednotlivé nápoje, ale i tuplák, který lze využít na všechny nápoje. Kdo již po krátkém čase nebude zvracet může využít také ten kýbl.

Další pomůcky:
Přístroj na měření alkoholu v krvi: pro spolehlivé udržení rovnoměrné hladiny alkoholu v krvy na úrovni cca 2,7 promile
Televizor: Nahrazuje výše zmíněný přístroj. Pakliže se můžete dívat na televizi oběma očima aniž by se vám rozplýval obraz, je vaše hladina alkoholu příliš nízká.
Doping: na začátku jsou povoleny Alka-Seltzer, Maaloxan nebo podobné prášky na kocovinu. Pouze však do konce druhého týdne.

Co nebudeme potřebovat:

partnera, který by nám kazil pití
policejní kontroly

Tak tedy:

1. den
Mentální příprava na 4 týdny chlastání. Zapomeňte prostě na vše negativní, co jste kdy o alkoholu slyšeli. Odstraňte všechny předsudky, které máte proti svému budoucímu nejlepšímu příteli. Vyjímečně si vemte jako předlohu naše politiky: rokování v Parlamentu, konference na nejvyšší úrovni, zasedání vlády atd. Při všech těchto akcích se neskutečně chlastá. Na následujících tiskových konferencích stojí pak na stolech samozřejmě pouze voda a džusy. Ty jsou poté užívány k hašení žízně (čemuž chceme zabránit). Také naši policisté se opíjejí. Podívejte se přeci na ty jejich směšné kostýmy. Jak se převlékají do komických čepic a uniforem. Který střízlivý člověk by to udělal?

1. až 7. den
První den začneme přibližně v 17 hodin 5-ti pivy (0,5 litru) a 5-ti míchanými nápoji. Míchaný nápoj je 4 cl kořalky (přednostně Johnie Walker) a kola dle libosti. Do posledního dne prvního týdne to vše zvýšíme na 10 piv a 10 míchaných nápojů. Nezapomeňte na mentální trénink.

8. až 12. den
Dosud jsme měli pouze lehce snesitelné množství alkoholu a navíc pouze večer. Do dvanáctého dne k tomu přidejte vždy ráno a v poledne 1 až 2 piva.

13. až 18. den
Nyní jsme dosáhli:
ráno 1-2 piva
v poledne 1-2 piva
večer 10 piv a 10 míchaných nápojů
Zvracení by se nyní mělo omezit už jen na pár případů. Až do 18. dne zvyšujeme o 1-2 piva denně a 18.den o 3 míchané nápoje


19. den
Dnes je trochu perný den, kdy je povoleno až 3krát zvracet. Pijeme pouze kořalku (minimálně 40procentní), jedno zda čistou či naředěnou. Ideální by byl však poměr 1 díl kořalky k 2 dílům koly nebo tak nějak. V žádném případě však ne víc naředěné!!

20. den
Pokud jsme přežili 19. den udělějme si pro uvolnění čistě pivní den. Zotavíme se u basy piv.

21. den
Poté co jsme si odpočinuli se vrátíme k starému tréninkovému programu. Zvýšíme jej však o 3 piva a 3 míchané nápoje.

Stav: 23 piv a 13 míchaných nápojů.

22. až 28. den

Pomalu se můžeme nazývat profíky. Máme pro sebe ještě 7 dnů, které by nám však již neměli způsobit žádné problémy. Do 28.dne zvyšujeme dávku na cca 25 až 30 piv a cca 20 míchaných nápojů.

Tak jsme to dokázali!!

Pakliže jste výcvik přežili, můžete se směle nazývat pijáky, kteří na žádném mejdanu nenechají nějaké pití. Postoupili jste do nejvyšší ligy, takže nemusíte mít strach, pokud by s vámi nějaký pan Důležitý chtěl zachlastat. Pravděpodobně se jen na něj nudně usmějete předtím než ho nemilosrdně zničíte.

napsal/a: music-girl 06:37 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář