SMUTNE

05.Únor 2008

Kolem me je cerna noc ... a ja touzim po Tobe moc ... Posloucham zamilovane pisnicky, v ocich slzy male holcicky ... Rekls, ze me milujes, tak proc mam v srdci zal? Ptam se jen, co bude dal?

Dnes vecer neusnu nebudu spat, slzy si neutru nebudu se smat. Vzdyt ja te mela rada, ty jsi to nepoznal. Vzdyt ja te milovala, co jsi to udelal. Placu, protoze uz te nemam. Placu, protoze jsi me naucil milovat. Prisla jsem k rozumu, stoji to za to. Vnucovat se ti nebudu. Sbohem moje zlato.

Lasko, me se tak strane moc styska. To nikdo nikdy nepochopi. Je mi bez tebe jak bez vzduchu a me myslenky jsou jen u tebe, neni to fer, porad na tebe myslim a na vsechno ostatni zapominam.PAPA MILUJU TE!!

S rasami vlhkymi vzpominam na tebe, upiram oci sve, upiram do nebe. Nehledam hvezdy svit, klid a chlad mesice, mozna jen usmev tvuj, tve oci nejvice. Netouzim po spanku, po mekkem polstari, touzim po dotyku tvych prstu na tvari. Marne je touzeni, zbytecne hledani, dneska uz ke rtum tvym urcite jina naklani...

Chci na tebe myslet - myslím na tebe. Nechci myslet na tebe - myslím na tebe. Chci myslet na něco jiného - myslím na tebe. Nechci myslet na nic - myslím na tebe!

Chtela bych byt s Tebou, hladit Te ve Tvych krasnych vlasech. Libat ty nadherne rty, ktere chutnaji jako lesni jahody, nebo jen vedet, ze jsi se mnou... MILUJI TE.

Je mi smutno veliký, chybá mi tvé vřelé objetí. A tvé polibky žárem posetý.Proč jsi jinde a ne zrovna semnou? Proč nehladíš mou kůži jemnou? Ani nevíš jak mi je, jako kdyby mi kradli srdce a řezaj je. Potřebuji tě mít u sebe, aby mělo smysl žíti stále a né jen vzpomínat na naše chvilky krásné. Miluji tě,ty to víš. Vrať se mi zpět a já budu už hodná - uvidíš!

Teprve až ti ujede vlak s někým na kom ti záleželo, teprve tehdy pochopíš, že jste si
vlastně chtěli říct ještě mnoho věcí, ale že nebyl čas. Pak se probudíš do rana, ve kterém z vůně květu zbylo pramálo! Do rána,do kterého čas už nikdy nevrážíš.

Chodím městem, nevidím domy. Chodím lesem, už nevidím stromy. Když se podívám nahoru, nevidím nebe. Ať dělám cokoliv, vidím jen Tebe !

Lísteček z javora vesele krouží, kdo koho miluje, ten po nem touží.. Tebe já miluju, v srdci tě nosím, na tuto smsku odpověz prosím!

Konecne se splnila ma touha a mam pro koho zit, kazda minuta je mi dlouha, kdyz ma bez Tebe byt..

Chybis mi, vic,nez chybi princezna svemu princi, vic,nez chybi zpev ptaku korunam
stromu, vic, nez chybi voda vyschlemu ricnimu korytu, vic,nez chybi mec a zbroj udatnemu rytiri,vic, nez chybi strevicek pohadkove Popelce, vic, nez chybi bohu lasky jeho sip. Chybis mi vic, nez kdokoli jiny na tomto svete!

Mam z Tebe zamotanou hlavu! Od chvile, kdy jme se potkali, nemyslim na nikoho jineho nez na Tebe.

Kdyz mesic skryl se v stinu Zeme, prani sve jsem zaseptala, aby cit jenz polapil me, Tve srdicko rozehral. Verim v silu Luny svitu, kdyz ted o Tve krase snim, jenze prave chybis mi tu, kez Te brzy uvidim!

Jsem jak lod opustena v oceanu plujici po tichem mori. Pri splouchani vln, kdyz se vecer nachyli, bych chtela byt s Tebou a pozorovat jak zapada slunicko ... zlaticko

Venku uz se zvolna stmiva, myslenky jsou zmatene, nikdo se na me neusmiva, styska se mi po Tobe!

Tva laska opousti mou postel, usinam s nachlazenym srdcem ... vrat se mi.

Miluji Te a sem tak sama! Nic nezbylo mi, jen ta prazdnota, kdyz vstavam.

Az ti jednou bude smutno a nebude nikoho, kdo by te rozesmal, vzpomen si na mou tvar a na toho, kdo te miloval.

Marny je plac, marne jsou slzy, stojim a septam: Vrat se mi brzy.

Smutno je mi bez Tebe, jen slza skvi se v rase a stale pta se srdce me, kdy sejdeme se zase.

Nechci uz nikdy byt bez Tebe, byt bez Tvych hrejivych slov. Jedine, co mi ted schazi, to jsi Ty. Tak prijd a zustan.

Me oci touzi po tobe, tak moc te chteji spatrit. Ma usta lacni po tobe, tak moc te chteji polibit. Me srdce neuhasitelne hori, neco mu ale chybi! Lasko vrat se!

Lezim v posteli a usinam, na co lasko asi vzpominam? Na dny s tebou prozite, stestim cele posete. At se ti zda krasny sen, o me lasko, o me jen!

Jak tezko je mi bez Tebe, jak dlouhy je muj cas, jak rada bych Te videla a zlibala Tvou tvar.

Ted musim stale na tve oci vzpominat, a je mi smutno najednou, chtela bych Te kazdy den na svych cestach potkavat noc prozit, lasku prokletou.

napsal/a: music-girl 19:58 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář