snazim se definovyt lasku

23.Listopad 2007

Snažím se definovat lásku.

Už vzniklo tolik přirovnání toho zvláštního citu.Tolik ód na lásku, písní, básniček a přes to nelze vystihnout tento pocit z čeho si, z koho si, pro cosi!

Láska je kurva!

Mám to chápat jako že se rozdá pro každého?Že Ti dá přičichnout, nabídne Ti své "já".

Dá Ti ochutnat, natáhnout Tě do sebe.Cítit jí, ponořit se do ní a pak zas odchází jako ta žena která se rozdá a pak se sbalí a jde o dům dál.

Ne.láska není kurva, u některých zůstává, dlouho a věrně, pochopena, opětována..

Mám se snad nazývat jejím pasákem pokud miluji?Pasák té kurvy..kurvy která brousí po světě z člověka na člověka ale v podstatě je moje.

Ironické!

To celé mi přijde jako parodie na pocit mít rád.

Každý z nás dostal oslovení "láska".Někdo od matky, někdo od rádoby milujícího partnera, někdo od člověka který opilý jako pes nemá zrovna co říct po prosouložené noci.

Ovečky..nebohé stádo ovládané pocity, časem, dobou.To vše lze upravit k obrazu svému.Ovládnout v sobě zlo, vzít si volno a nekoukat na čas, ale ubraň se lásce!

Vzbudíš se a víš že srdce bije jako po proplavání kanálu La-Manch.

Proč?Nechci to být já!Nechtěla jsem nikam plavat, nemám plavky, pomocný člun, sílu a přes to jsem byla vtažena do té ledové vody.Nechci!

Cítím jen to obrovské bušení po přeplavání, ale slast z překonání se nedostavuje.Nikdo nečeká.Stačilo by přeplavat obyčejný bazén kdybych věděla že na jeho konci čeká někdo s osuškou a šťastném výrazu v obličeji že jsem v cíli.V jeho a v mém.Možná to je láska.

Kdekoliv a kdykoliv!Zní to tak strašně omšele.

Přemýšlím jestli je láska kurva nebo svině.Jako to obrovské chrochtající zvíře.Vezme si co chce,nepříčetně vykutá z jakékoliv hloubky svou potřebu, svůj kus žvance, uspokojí se a jde dál.Podupe, převálí, jen horko těžko lze to místo znova použít pro důvěrné a něžné využití k už vůbec ne tak brutálnímu užitku.

Asi celej jeden obrovskej názor skeptika.Anti-kurvy, anti-svině, anti-lásky!

Asi jsou i momenty kdy se ta proradná děvka změní ve vílu.Čistou, omytou duši, upřímný pohled, oddávající se úsměv,ladné a lákající pohyby něžné krásky, laně které se kdykoliv odevzdáš, jsi schopen ji pozorovat jak tančí, je tak nádherně čistá,představa že bys o ní přišel bodá obrovskou čepel přímo do srdce.Užíváš si ten nádherný pocit až po první klopýtnutí.V hlavě se odehrává spousta myšlenek.

Proč klopýtá ta nádherná a oddaná?Z bílého šatu stává se rudý, útočný, kurevský závoj podlosti, zla a vypočítavosti!

To je láska?

napsal/a: music-girl 06:37 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář