valentynske sms

29.Říjen 2007

Na 40% se mi líbíš, na 50% tě mám ráda, na 60% tě chci, na 70% tě miluju, na 80% s tebou chci chodit, na 90% s tebou chci spát a na 100% si s tebe dělám PRDEL! (PS. o vašeho miláčka nepotěší ale pošlete to tomu kdo za váma dolejzá jako jeden inbecil za mnou :o)

Timto Ti chci krasneho Valentyna prat, abys vedela, ze je tu nekdo, kdo te ma rad. Popsat co citim se tak snadno neda a debil jsem asi teda!!..

Milacku, miluji te vic nez vcera a min nez zitra, tesim se na kazdy den stebou a touzim po tom, aby jich bylo vice a vice. Krasneho Valentyna...

I když je Valentýn desně komereční americký svátek mě to vůbec netrápí, k životu ho nepotřebuju, ale tebe ano protože tě mocinky moc MILUJI.

Dnes je den zamilovanych Svaty Valentyn... a me prani je ho prozit jen a jen s tebou... jsi ma jedina laska jsi pro me vsim... miluji te... lasko

Pisu Ti jen kratce, ze mam ted moc prace. Chces-li vedet vice, napis vecer uvidime? Mozna chvilka zbyde a my Valentyna spolu oslavime.

S Tebou nikdy neni nuda a umis se krasne smat, proto Te mam tolik rada, chci byt s Tebou naporad! MILUJU TE, ses to nejkrasnejsi a nejlepsi, co me kdy v zivote potkalo, a ver, ze Te nikdy neopustim! Preji Ti krasneho Valentyna

Jediny den, kdy muzeme slavit svatek oba dva zaroven je prave dnes, proto pojd a stravime ho pekne spolu pod jednou perinkou!

Valentynku moje lasko, tobe ja dnes posilam, aby jsi vedela, ze ja stale, pro te v srdci misto mam.

Preji Ti, aby byl nejen 14.unor svaty Valentyn, dnem plnym lasky, stesti a porozumeni, ale aby takove byly vsechny dny v roce. Krasneho Valentyna!

Jsi ma laska, jsi muj sen, Tobe patri dnesni den. Jenom s Tebou se chci smat a jen Tebe MILOVAT. Krasneho Valentyna, MILUJU TE!!!

Valentyn je svatek zamilovanych, takze i muj. Ja nejsem si zcela jista jesti je i tvuj. Ja doufam ze je NAS, tak rekni mi to prosim abys to vedel tak v srdicku te nosim.

Nesu Ti darek k Vatentynu, prekrasnou bilou orchidej, ten kvitek uschne ve Tvem stinu a TY mi zustanes...

Timto Ti chci krasneho Valentyna prat, abys vedel,ze je tu nekdo, kdo Te ma rad. Poprat co citim se tak lehko neda, chci abys vedel, ze Te mam rada.

Napadl me rym, jelikoz je Valentyn, pro tu s kterou chtel bych byt, tos prave Ty, ta jedina, ta nejhezci kvetina.

K svatku sv. Valentyna Ti preji za 1. aby se Ti splnila ta nejtajnejsi eroticka prani a za 2. abych byla primou soucasti bodu 1. Mam te rada v ruznych jazycich: ljubju tebja, es kes serummem, I love you, svona vieza, tequero a taky....... miluji

To ti chci k Valentynku prat, at se najde nekdo, kdo te ma rad!

Preji krasne probuzeni k tomu polibek a pohlazeni, prestoze je zima, chlad, dnes ma svatek kdo ma rad. Zazen z tvare kazdy stin, vzdyt je svaty Valentyn!

Prosim Svaty Valentyne nasi lasce prej at je nezna, at je stala, at je zkratka nej ... Pekneho Valentyna mazliku

Co je to VALENTYN???? Je to svatek zamilovanych, to znamena, ze je to svatek i nas dvou. Chci ho dnes s tebou stravit pri svickach, ve vane plne peny a sampanskym a nakonec cely zamilovany den ukoncit krasnou milostnou scenou a usnout ti v naruci a spat az tak do rana. MOC TE MILUJU :-)

Na Svateho Valentyna nam, cumacku, preju hodne lasky, duvery, souhry a spoustu spolecnych dni...

napsal/a: music-girl 08:24 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář