zajimavosti o sexu!!!!!

08.Listopad 2007

 

zajímavosti o sexu

1. Sex je lékem na krásu. Vědci zjistili, že při milování se produkuje množství estrogenu, který dává vlasům přirozený lesk a pokožce hebkost.

2. Něžné, uvolněné milování znižuje riziko vzniku dermatitídy, vyrážek a skvrn na kůži. Produkovaný pot pročišťuje póry a vaše pokožka doslová září.

3. Milování pomáhá spalovat kalorie, takže když jste to přehnali s večeři, zachrání to vášnivá noc. Člověk při sexu spáli asi 880 kilojoulov, co je přibližně stejné jako 30 minut namáhavého běhu.

4. Sex je v podstatě sport. Protáhne a posilní každý sval v těle. Dobrý způsob jak ušetřit za posilovnu.

5. Sex je nejdostupnějším antidepresivum. Uvolňuje do krevního oběhu přirozený endoforín, který produkuje pocit euforie a zanechává pocit blaženosti.

6. Sex má vliv na sexappeal. Sexuální aktivní tělo produkuje významné množství látek zvaných feromóny.
 

7. Sex působí i jako sedativum. Je až desetkrát efektivnější než diazepam.
 

8. Vášnivé líbaní má příznivý vlyv na váš chrup. Podporuje totiž vyplavování zbytků jídla ze zubů slinami a znižuje kyselinu, která zapříčiňuje zubní kaz a předchází tvorbě zubního povlaku.
 

9. Sex zmírňuje bolest hlavy. Milování uvolňuje napětí, které zužuje krvní cévy v mozku.
 

10. mnoho sexu může dokonce uvolnit ucpaný nos. Sex je přírodní antihistanikum. Pomáha bojovat s astmou a sennou rýmou.
 

11. Teplo uvolnené při pohlavním styku rozšiřuje cévy a zvyšuje přítok krve. Srdce bije intenzívněj a proto se odpadní látky rychlej odbouravají.
 

12. Sex má vlyv na imunitní systém. Zvyšuje se při něm hladina imunoglobínu, která je důležitá v boji proti infekcím.
 

13. Muži, kterí provozuji sex častěj než dvakrát týdně, podléhají infarktům až o polovinu méně častěji než-li ti, kteří se k milování tak často nedostanou.
 

14. Pohlavní styk nám dočasně pomáha zapomenout na bolest. Aktivuje se při něm centrum v středním mozku, které potlačuje bolest. Endorfíny, které se při sexu vylučuji mají podobny účinek jako ópium

napsal/a: music-girl 09:32 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář