Tábor   11.Listopad 2006


ahojky,
tady se jednou vecer nudim, tak napisu. Nejvice rozvinuté téma je právě tábor, protože na něm je nejvíce zážitků.
Na táboře jsem byla po pátý a na tom samém, ale po třetí jsem tam jela s klukem kterého jsem moc neznala a on mě taky ne, jenom jsme spolu chodily na základku.
První momenty a dny jsme se spolu bavily normálně, ale potom se to změnilo.
Byl to jeden večer kdy byl zápas, ale nevim už čeho, protože mě to nezajímalo.Raději jsem šla s holkama ke klukům na chatku a tam se to stalo.
Já jsem ležela na kamarádovi a poslouchali jsme muziku a Dan o něčem mluvil s Hankou Vargovou. Najednou jsem osešla, že jsi půjdu vyčistit zuby a půjdu si lehnout, ale najednou někdo zaklepal na dveře moji chatky. Byl to Dan. Ať prý jdu knim na chatku, ale už jsem to měla zakázané, tak šel místo toho se mnou si vyčistit zuby. A už to začalo. Najednou nás nikdo neviděl od sebe. Hry které se běhali ve dvojicích tak jsme běhali spolu a nikdo nás nerozdělil.Jenom oddílové hry a služby.Každou volnou chvilku jsme byli spolu kromě poledního klidu.Poslední dvě diskotéky jsme byli jenom spolu a na pouti mě bral jako svoji holku, aspoň to tak z jeho chování vyplynulo, a vystřelil mi růži. Druhý den po pouti jsme jeli domů a já odjížděla z posledního tohoto tábora a možná že se tam už nikdy nevrátim jako dítě ani jako praktikantka. Po cestě do Prahy jsme seděli spolua celou cestu jsme se drželi za ruce a poslouchali mp3. Přijeli jsme do Prahy a chvilku to pokračovalo.
Byl u nás zrovna na prázdninách můj bráška a tak jsem vytáhla malýho Danečka a velkýho Dana ven.
Pokračovat budu příště.
napsal/a: mysicka55 22:40 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář