nai-ra

proplouvám..

11.Duben 2009

Hledám neskutečné?

Jsem mladá, 178 cm vysoká, plynně mluvící několika jazyky, sebevědomě vystupující (zranitelnost špatně na první pohled poznáš) . Krásu posoudí každý subjektivně, nicméně zřejmě to tak bude. Pakliže někdo nemá rád exotické, vysoké, štíhlé typy žen, pak mě pravděpodobně krásnou nenazve. V ČR se nosí falešná skromnost. Tento fakt sděluji, jelikož sem nemohu dát veřejně fotogragii. Zašlu emailem. K inzerátu připojím pouze postavu..

Schopná zřejmě také. Citlivá určitě. Zklamaná vyhovuje 100%.

Hledám někoho přitažlivého (výška nad 190 cm) , mezi 27 - 35 lety v práci schopného, charismatického, milujícího večerní hovory o něčem, temperamentního, inteligentního, komu nedělá problém realizace věty: "Všechno dám a všechno také beru." Ideálně štír, ryba (vyzkoušené), ale netrvám na horoskopu samozřejmě.

Minulý odstavec se pravděpodobně rovná utopii, proto sejdu k realitě, protože ač nejsem cynik o iluze jsem poměrně tvrdě přišla.

Hledám někoho abnormálně přitažlivého s výškou nad 189 cm, temperamentního, dobrého v posteli, abych tu vnitřní nicotu zahnala alespon na noc. Upozornuju, že studenty vydržovat nebudu :-). Nemusím za sex platit.

Na emaily bez fotky a alespon stručného popisu nebudu reagovat. Prosím, abyste tam nepsali kraviny a nestavěli vzdušné zámky, akorát se připravíme o čas.

Ještě bych dodala- nejsem dominantní, ač to tak může působit. Spíš naopak.

Budu se těšit na odpovědi, ikdyž nepočítám, že by nějaká přišla. Specifikovala jsem "poptávku" až moc :-)...

Autor: nai-ra v 18:04 |



Komentáře (1):

« Domů | Přidej komentář



12.04.2009 17:47:22, maiky100

http://www.jamrock.cz/mestecko/mestecko-maiky100 prosím jukněte díík :-)