24.Únor 2010
basnicky na dobrou noc a dobre rano

Probudil se nový den, a já mám jedno přání jen. Být s tím, koho miluju, komu srdce maluju. Však jednou nastane ten den a my zas budem spolu jen. Už se na to těším, proto slzy suším. Zas bude to jak krásný sen, až nastane tento den, naše těla v jedno splynou, až budeme pod peřinou. Jedna duše, jedno tělo, to... co mé srdce chtělo. :-)

Dobre ranko, hezky den. Jak se vyspinkalo moje srdicko jen? Noc byla krasna, plna stesti a neresti. Miluju Te. Tvuj milasek

Krasne rano, krasny den, libam Te a preji pohodu jen. Kdybys snad zjistila, ze smutek v srdci mas, na tomto cisle vzdy najdes muj hlas.

Den chyta bronz, snidane lezi ladem, jak Snehurka stale spis, polibkem promenim Tvoji noc na den. Snad bude mi uz prano, rici Ti - dobre rano.

Krásné ráno zlatíčku, co se potí v pelíšku! Tam chtěl bych já se s tebou potit, tvé vlásky kolem prstíků si točit! Na ústa tvá dát políbení, jen v tobě našel jsem já zalíbení! Jen tebe v chladná rána zahřívat, tvé srdce láskou svou chci dobývat... pak lásku nesmrtelnou budeme si užívat!

Tiše, tence, z nenadání, mobilek Ti nese psaní. Jak se, lásko, jak se máš? Vystřídal se s nocí den, a Ty stále se mi zdáš. Ať je slunce, nebo měsíc na nebi, sen nekončí, Ty stále zdáš se mi. Hodlám si Tě dosnít, roztoulaný, přenádherný sne, když prosnil jsem se s Tebou do překrásného dne.

Ahojky miláčku, přeji krásný den, jsi pro mne noc i den, když jsem s tebou, je mi fajn a bez tebe umírám. Už nikdy nechci jinou, ty jsi můj život a ten nechci žít bez tebe, lásko, ani den. Jsi moje všechno, jsi můj sen, moc tě miluji.

Myslel jsem na Tebe celou noc! Posílám Ti ten nejkrásnější polibek na dobré ráno, který bude slaďoučký stejně jako tvoje rty, něžný stejně jako tvůj hlas a zamilovaný, stejně jako já jsem zamilovaný do Tebe!

Krásný den, zlatíčko, právě jsem se kouknul na nebe a viděl jsem tam sluníčko. Bylo bohužel za mraky, ale krásné bylo pořád jak TY. Připomínají mi Tě jeho paprsky, co z nebe září, protože tak jen je vždy krásný úsměv na Tvé tváři. Měj se krásně...

Telefon se vrtí, má zprávička letí. Posílám Ti, mazlíčku, jednu ranní hubičku. Snad prozradí Ti milý tónek, ten Tvůj malý telefónek, že od samého raníčka chybíš mi tu celičká...

Tak zlatíčko, je tu další raníčko a taky moje tradiční buzeníčko. Pomaličku se probouzej a hlavně zase nezaspinkej, nebo moje snaha Tě budit opět bude na nic. Přeji krásné ráno, krásný celý den a ať máš klídeček a pohodičku jen a to po celičký den. Pa a pusa, krásné ráno.

Vložil: nestastny-kocourek @ 09:27  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: nestastny-kocourek
Domov: Frýdek-Místek
O mně:
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Návštěvy
Template by
Free Blogger Templates