02.Březen 2010
basnicky na dobrou noc a dobre rano

basnicky na dobrou noc

Toužím po Tobě moc, pro tu jednu noc. Jel bych světa kraj, abych se s Tebou miloval. Věř mi, věřím Tobě, my dva patříme k sobě. Sladké sny, lásko má, ať se Ti o mně zdá.

Krásnou dobrou noc přeji lásce, kterou mám, a sladké snění k tomu jí dám. Mně se bude zdát o tobě sen, že budeme spolu sami jen. Nejraději bych však vlezla ti do pokoje, dal ti pusinku na líce tvoje a jenom bych koukal, jak pomalinku zavíráš očka svoje. Já jsem tady a ty tam, tak alespoň tobě pusinku posílám. Miluji Tě strašně moc!

Venku je ziminka veliká, já koukám však jen z okýnka :o) Na nebíčku jedna hvězdička je a to zrovna ta, kterou člověk nejvíc miluje :o) Já miluji tebe a ty to víš, tak proč už dávno v postýlce neležíš? Krásné sníčky a dobrou noc, na čumáček pusinek posílám ti moc a moc.

Hezky se vyspinkej, má krásná lásko. Sladké sny si nechej zdát, má roztomilá krásko. Stýská se mi strašně moc! Nechám si o tobě zdát celou, celičkou noc. Moc tě miluju! Úplně k zbláznění! :-*

Někdy, když se v noci probudím, nemůžu si odpustit a dívám se na tebe, můj malý andílku. Jak tiše dýcháš, jak krásně spíš. Chtěl bych hlídat Tvé sny a odhánět mráčky z Tvého čela. Chtěl bych tě zlíbat, aby každá buňka tvého těla, abys celoučičká, celá procitla mou láskou...

Už spinkáš, misicko ma krásňoučka? Mně už se očka klíží, ale ještě nechci a nemůžu spát, protože Ti nemůžu polibek na dobrou noc dát. Ale dnes Ti ho asi opravdu nedám, a tak neusnu... Ba ne... půjdu spinkat za vteřinku, jen co Ti dopíšu tuhle zprávinku... Rým už mi nějak nejde, ale co po něm sejde... Jen jsem Ti chtěl popřát něžné usínání a sladké snění... Nevím, pokládku, jestli někdy slovy vyjádřím to, co k Tobě cítím a co pro mě znamenáš, ale doufám, že to alespoň cítíš... aspoň z poloviny tak moc, jako já... Miluju Tě!

Lásko moje, právě usínám a při tom na Tvé polibky vzpomínám. Ve snu si nechám o mazlení s Tebou zdát. Nemůžu se dočkat chvíle, kdy mě budeš v náručí zas hřát. Posílám Ti polibek na víčka, ať máš taky krásný sen, vždyť víš, že mé srdíčko bije pro Tebe jen...

Letí k tobě krásný sníček, stačí, když ho chytneš do ručiček. Pak se stulíš pod peřinku a počkáš jen malou chvilinku. Ten sníček se ti začne zdát a ty už budeš vědět, kdo má tě tak moc rád. Kdo chtěl by s tebou zase pod peřinkou usínat a kdo chtěl by tě s láskou celou noc objímat. Miláčkuju tě :-*

Srdíčko, krásně se mi vyhajinkej, ať se ti zdají ty nejslaďoulinkatější sníky v celém vesmíru. Posílám ti miliony heboučkých pusinek na tvé jemné rtíky, moc tě lásečkuju a moc se těším, až budeme zase usínat jeden vedle druhého, naše těla nás budou příjemně hřát... Do té doby... si o tom nechme aspoň zdát... Dobrou...

Nějak nemůžu usnout :-( To bude asi tím, že musím pořád myslet na tebe :-) Pořád dokola si opakuji všechno, co jsi mi říkal :o) A hlavně si zas a znova přehrávám to, co jsi dělal :-*

když únava se k nám vkrádá, začínáme do peřin uléhat. Pak sny plné kouzel se nám zdají, mnohdy zmatené, plné tajemství. Avšak tyto tenké nitky první sluneční paprsky zpřetrhají a my ocitneme se ve světě, v němž se realita skví. Sladké sny, má princezno.

Až bude noc, tou noční tmou se má slova k tobě polinou. Ze srdce však plynou. Snad hvězdy přepošlou přání mé. Že dobrou noc chtěl jsem ti dát, lehce tě políbit na rty a kousek sebe k tomu dát ti. To na krásné snění ti chci přáti. Krááásné sníky.

Miláčku, s láskou v srdci teď jdu spát, přál bych si Tě ve své postýlce hřát. Zahřál bych tě láskou velkou, tou naší nekonečnou. Zahrnul tě polibky a největší něhou, co v srdci mám. Potom bych tě něžně miloval a vedle tebe spokojeně usínal. Hvězdičko, moc Tě miluji. Dobrou noc, lásko.

Sluníčko už zapadlo, napsat ti mě napadlo. Hlavu mám tě plnou dost, píši jen tak, pro radost. Chtěl bych tě moc, moc vidět, před tebou se už nestydět, dát ti na rty pusinku, sladkou jako pralinku. Chtěl bych ti hladit tvář a koukat, jak si užíváš...

Až vyjdou hvězdičky, koukni se na nebe, jedna z nich určitě svítí tam pro Tebe, když si budeš něco přát, přání Tvoje splní snad. Potom můžeš sladce spát, sny krásné se Ti budou zdát. Chybí mi Tvůj milý smích, záblesk v hnědých očích Tvých, sladkou pusu na líčko, spi sladce, mé sluníčko.

Den pomalu už se končí, hvězdnou tmou se s námi loučí. Ty i já už půjdem spát, necháme si svůj sen zdát. V tom snu za barevnou duhou, kde teče láska struhou, my podél té struhy jdeme, pod vodopádem se obejmeme. Až v říčce slov se poznáme, možná si lásku vyznáme. Dobrou noc a velkou pusu...

 

 


Zlaticko, zavri ocka a jdi spat a nech si o mne neco zdat. Treba jak u tve postylky budu stat a polibek chtel bych ti dat. Dam ti ho prvni na tvou tvar, kde pomalu slabne svatozar. Pak bych ti polibek na usta dal a pak bych se ti odevzdal. Jemnym dotykem hladil tvoje telo, az by se mi odevzdalo. Polibek bych ti daval po celem tele, i tam, kde je to nesmele. Vasnivou noc bych s tebou prozil a za tebe srdicko polozil.

Když medvídek ukládá svou hlavu na polštář zač cítím ve své dlani tvou krásnou nežnou tvář je noc a já ti chci jen říct lásko moc a moc dobrou noc miluju tě

Moc mi tady někdo chybí,
ten nejmilejší ze všech lidí.
Spinkej krásně ty můj broučku,
zavři očka pomaloučku.
Zavři očka ať si po tmě,
ať se Ti zdá třeba něco o mě.

Můj andělíček už tu není, letí za tebou, ať máš pěkné usínání, dá ti za mě pusinku na pěknou nocinku. Miluji tě, ti bude šeptat do ouška, bude tě hlídat jak laň svého kolouška. MILUJU TĚ, miláčku.

Pokud již usínáš a zavírají se ti víčka, musí to být asi tak nádherné, jako když přede kočka. Tvůj sladký spánek si můžu jen domyslet, zatím jsem neměl tu možnost o tom přemýšlet. O tom, jak moje krásná kočička k večeru usíná, tak jako červená růžička, co se s večerem zavírá. Krásně se vyspinkej, asi jako to štěňátko, a ať ve Tvých snech se spolu potkáme za krátko. Neviděl jsem Tě jen den jediný a chybíš mi asi tak jako křečkovi hobliny. :)

Přeju ti, lásko, krásné sny, ale teď už nic neříkej, teď už jen spi. Budu tě hlídat, i když nejsme spolu, půjdu s tebou kamkoliv, nahoru i dolů. Pořád tě vidím, pořád tě cítím, nikdy tě nepustím, až si tě chytím. Znamenáš pro mě strašně moc, ale teď už ti popřeju na dobrou noc. Spinkej krásně, moje pipinko, spinkej jak spokojené miminko.

Dobrou noc chci ti přát, nemusíš se o mě bát. Sníčky budou slaďoučké a mé polibky heboučké. Doteky tvého těla teď bych strašně chtěla. Chtěla bych je cítit a sladce políbit. Snad v mém snu se objevíš a láskyplně mě políbíš. Miluji tě, miláčku můj nejmilovanější.

Je čas už jít spát, já přeju si nechat o TOBĚ zdát. Jak mě jemně líbáš, jak letmo dotkneš se rtů, jak zasypeš mě horou dotyků. Už aby tento sen nebyl pouhým snem, těším se stále více na TEBE každým dnem. Slaďounkej polibek posílá tvoje beruška.

Po tvari me nezne hladis, sva usta k tem mym sklanis. Preji si, at tahle chvile neskonci, at se nase rty nikdy nerozlouci. Tve modre oci na me nezne hledi, neznam krasnejsi pohled nez z mych oci do Tvych. Tve ruce vsude mam, tak hrozne rada v naruci tve usinam. Jazykem objizdim tvuj nezny ret, pod tvymi doteky se chveji a citim, ze Ty jsi, lasko, na tom stejne. Miluji hladit, libat tve telo, splynout s nim v jedno to moje by chtelo. Horka touha nasich tel sala, a touha jednoho po druhem neprestava. Kdyz jsem s tebou, je mi krasne, pro nas dva dnes svitilo slunce jasne. Miluju, kdyz vedle me usinas, miluju, kdyz me telo svym objimas. Lasko, preji Ti krasnou dobrou noc a NIKDY PROSIM NEZAPOMEN... MILUJI TE Z CELEHO SVEHO SRDCE.

Vložil: nestastny-kocourek @ 22:07  
0 Komentáře
Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: nestastny-kocourek
Domov: Frýdek-Místek
O mně:
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Návštěvy
Template by
Free Blogger Templates