Barbie styl
Publikováno: 26.Prosinec 2009
v 22:13



Autor: nikinanka

komentáře (0)
Co je to vlastne Barbie styl?

BARBIE STYL:Sladký a rozkošný styl oblékání.Všude samé mašličky,srdíčka a jiné roztomilé drobnosti.Většinou se doplňky sladí do stejné barvy(nejčastěji volenou barvou je růžová).

Je velmi obdivovaný,ale pro spoustu závistivých slečen,bohužel i k smrti nenáviděný...

Barbie-Jsou většinou sebevědomé,slušné,milé,citlivé,veselé a ochotné dívky,které o sebe pečují možná víc,než je nutno...Jejich předností je především vzhled či postava...Jsou obdivované opačným pohlavím,ale také škatulkované jako ,,blbky,,.Jsou opravdu hloupé?Ovšem,že ne!Barbie jsou naopak vzdělané a velice inteligentní...Jsou prostě dokonalé!!!

Barbie girls poslouchají především pop,dance ale i jemný hip-hop.

Co nosejí?Upnutá trička světlých barev,úzké kalhoty tzv. ,,roury,, které zvýrazní štíhlý pas a dlouhhé nohy,minisukně,pastelové líčení,upravené nehty...

Mohou být jak blondýny,tak brunety...Na barvě hřívy nezáleží...

Barbie jsou hodně emocionální,až na to že nejsou takintrovertní jako jejich protiklad ,,EMO,,.Neskývají se,dávají pocity najevo,ale neupadají do tak velkých depresí.Raději se půjdou bavit,než by seděly v koutě!

STOPROCENTNÍ POMLUVA KONKURENTEK:

Holky,co se rády oblékají sexy a do růžové,bývají často vinou předsudků,pomluv,lží a závisti označovány za blbky...Je to ale stejně povrchní názor jako odsouzení emařů pro jejich ,,řezání,,..

Můj názor:Neberte nikomu jeho styl... Nepleťte se do jeho chování.. Každý chce být svůj a jedinečný!!!

Tady je něco co by měla splňovat každá barbie...

♥ Upravné nehty- středně dlouhé, s francouzkou manikúrou ( nebo jen průhledným, zlatavým zkrátka pastelovým lakem ovšem ne do barev: zelená černá atd!!..)

♥ Zdravé vlasy- bez lupů, suchých konečků, mastné pokožky hlavy.. Nemusí být blond barva! Barbie styl neudává povinnost ničit si vlasy kysličníkem! Proto klidně barbie můžou být i zrzky..

♥ Společenské chování, výborné výsledky ve škole, slušný slovník.

♥ Pěkná postava, není nutné aby byla opálená sluncem-známe samoopalováky, takže ty peníze klidně obětujeme do umělého sluníčka.

♥ Zdravá strava.

♥ Vždy upravená-nikdy ne rozcuchané vlasy, zmuchlané oblečení. Není podmínkou mít něco růžového na sobě, ale ve vašem šatníku panuje ve většině oblečení růžová. Spíš je kladen důraz na srpávné zvolení střihu oblečení, perfektní kombinovanost.

♥ Znalost jazyků, znalost módních značek, návrhářů.. POZOR! Není potřeba nakupovat značkové oblečení, protože to není barbie ale trochu shampoo styl!

♥ Kosmetika- perfektní a bezchybný make-up..Většina pěněz vkládána právě do kosmetiky a oblečení. Pěstění pleti a těla. Znalost a používání kvalitních kosmetických značek. (avon, oriflame)

♥ Vnímat styl barbie jako součást života- žádné pozérství!

A teď několik tipů, jak hned okolí zareaguje, že jste barbie: čelenky, minisukně, doplňky, balerínky..atd...

Mnoho lidí se domnívá, že barbie se řídí určitými pravidly..ale pravdila má barbie v sobě! tím je myšleno, že barbie neposlouchá např. satanismus, emo hudbu, ale klidně si poslechne ráda kromě slaďáckého popu a popu i hip hop či r´n´b.

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: nikinanka
Region: Trenčianský
O mně: ahoj x)som mila 16 rocna barbie holka ktora rada pokeca s druhymi ludmi. som odwiazana a milujem zabawu x) ak mas guraš napis a mozes sa dozwediet wiac x)
Můj profil

Archiv

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE