Barbie styl
Publikováno: 26.Prosinec 2009
v 22:42



Autor: nikinanka

komentáře (0)
Jak se správná barbie obléká?

Pokud někde potkáš dívku – barbie, na první pohled poznáš, že je elegantně oblečená podle poslední módy a barevně sladěná od hlavy až k patě. Na oblečení sice převažují odstíny růžové, ale dává si záležet také na originalitě, odvážném střihu i nápadným kombinacím. Základ oblečení tvoří růžové minisukne, kalhoty, kraťasy, tričko, mikina, košile i kšiltovka. I když jdeš spát, můžeš být barbie. Skvěle se k sobě hodí růžové povlečení se stejně barevným pyžamem. Neboj se ani růžových plyšáků či růžové noční lampičky. Jen tak dáš ostatním najevo, že jsi skutečná barbie.

No není někdy fajn vidět svět prostě trochu růžověji? Trochu barevněji? Barbie styl přimíchá barvy do každodenních starostí, zvedne ti náladu a náladu všech okolo. V Barbie stylu budeš nepřehlédnutelná, sebejistá a sebevědomá. Pokud ti tento druh oblečení sedne, nemusíš už hledat nic dalšího. Konečně je tu něco, co tě uspokojí. Styl, ve kterém se najdeš. Barbie styl!

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: nikinanka
Region: Trenčianský
O mně: ahoj x)som mila 16 rocna barbie holka ktora rada pokeca s druhymi ludmi. som odwiazana a milujem zabawu x) ak mas guraš napis a mozes sa dozwediet wiac x)
Můj profil

Archiv

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE