Domácí prodlužování nehtů

Nedávno jsem si doma sama dělala prodlužování nehtů a je to jednoduché a hlavně lacinější než v salonu. Teda čas od času si budeš muset koupit ty tipy, ale to už není tak drahé. Já jsem si je kupovala přes internet a můžeš si je tam koupit asi od 100Kč. Já když jsem si je prodloužila tak jsem si udělala bílou francii se třpytkami. Vypadá to velmi hezky když je to udělané dobře. Hlavně nikdo nepozná že je máš prodloužené když si je uděláš dobře.
Potřebuješ:
- TIPY
- PROFESIONÁLNÍ LEPIDLO
- HRUBÝ PILNÍK (smirkový)
- NĚKOLIKA FÁZOVÝ PILNÍK NA VYLEŠTĚNÍ
- NŮŽKY NEBO GILOTINU
Na francii:
- BÍLÝ LAK
- SMETANOVÝ LAK
- ŠABLONKY NA FRANCII
- OBTISKY NEBO RAZÍTKO
- TŘPYTKY

Postup:
Než si začneš dělat prodlužování, tak si odlakuj nehty a zatlač si kůžičky kolem nehtu. Já si jí seřezávám a pak si ji ještě zatlačuji. K zatlačení je dobrý aby sis ty kůžičky změkčila (ale voda není dobrá k tomuto). Já jsem si oblíbila změkčující gel od essence. když máš tohle všechno hotové, tak si umyj ruce mýdlem a osuš. Teďka si připrav odpovídající tipy na nehty. Připrav si lepidlo a postupně si nalep všechny tipy. Pak si je zastřihni na požadovanou délku a zapiluj do tvaru který máš ráda (já si je piluju do hranata). Vypiluj si přechody mezi svýma nehtema a tipama. Nikdy ale nesmíš pilovat svůj nehet aby ses neprobrousila. Když už je máš začištěné přechody, tak si vezmi několika fázový pilník (já si oblíbila 6 fázový od ESSENCE) začisti si je a vylešti. Teďka si nalep šablonky na francii a přelakuj bílým lakem (můžeš i jinou barvou). Do ještě mokrého laku si nasypej třpytky a nech zaschnout. Opatrně si šablonky sundej a na volný konec nad třpytkami přetři smetanovým lakem. Nech doschnout a přelakuj bezbarvým lakem.
Pokud nechceš, tak si udělej jen francii a ozdob si tu francii jen razítkem nebo obtiskem. Přetři bezbarvým lakem. Hotovo.
Nemusíš si dělat jen francii, ale můžeš si udělat jakýkoliv styl který máš ráda, záleží jen na tobě. Jen si dej pozor při odlakování, velmi to narušuje umělý nehet, ale když si koupíš bezacetonový odlakovač, tak to bude v pohodě. Výhodu má to, že když si je chceš sundat na delší dobu, tak si je jen odlakuješ.
Doufám že se Vám tento příspěvěk líbi.

O autorovi

  • Jméno nikysek.19
  • Bydliště Praha 4
Můj profil

Přátelé