O mně
Jméno: noah_cyrus
Domov: Amerika
O mně: Cauky, toto neni zadnej "fake" - toto je pouza stranka s peknyma fotkama Noah Cyrus(mladsi sestry Miley) ze soukromi a i z akci, kterou muzou navstivit jeji fandove a pokochat se :)))) a klidne si nas pridejte do pratel :-)
Koukni na profil
Poslední články
Archív
Powered by

Isnaini Dot Com

 

 

 
  14.Srpen 2009  
 
 
Základní info o NOAH
Povolání: Herečka
Věk: 9
Datum narození: 8. 01. 2000
Místo narození: Nashville, Tennessee, USA
Znamení: Kozoroh
Noah Lindsey Cyrus je sestra Miley Cyrus - hrála v Hannah Montaně.
Narodila v Nashville ve státě Tennessee a je dcerou Leticie" Tish" acountry zpěváka Billyho Ray Cyruse. Má dva nevlastní bratry -Christophera Codyho a Trace Cyruse, dále má nevlastní sestru Brandi,mladšího bratra Braisona. Mají 5 psů a jela turné Best of Both Worldsměla povlečenou
postelhello kitty. Navštěvovala základní školu Heritage Middle School a bylazde roztleskávačkou. Vyrůstala na farmě svých rodičů kousek odNashville. A zpívala s Miley na jejím novém albu Breakout.Rodina: máma Leticia "Tish" Cyrus a táta Billy Ray Cyrus. Žijí v společnem manželství(nejsou rozvedení)
nevlastní bratr Trace Cyrus(z minulého manželství Tish, nežije už s nima protože je už dospělý, působí v kapele Metro Station a chodil se scene girl-modelkou Hannou Beth).Dále Brandi Cyrus, to je její nevlastní sestra též z minulého manželství Tish, hrála na kytaru na koncertech hanny montany.Braison Chance Cyrus, Noahin 14ti letý bratr. a samozřejmě Miley Cyrus ..:)

Vložil noah_cyrus @ 20:23  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domu