Tohle jsou moje zážitky a postřehy:-) Komu se to (ne)líbí,může mi písnout.
07.Srpen 2007,15:26

Tak zase jeden zážiteček, co nemá chybku. V neděli sem se přece jen z toho balení a lítání před Barcelonou utrhla a s bandičkou sme razili na Budějky. Patrik tam měl nějaký svoje tradiční mechtle s papírama na auto, ale na cestu zpátky nám slíbil koupák, protože hlásili sase vedřiny.

Nakonec se mu to protáhlo tak nám jen volal, ať frčíme přímo na Sokolák v Budějicích. Měla sem ty svý nový plavky a Alice si po tom červnovým trapasu taky pořídila nový. Pěkný světle modrý s různejma odstínama do tmava. Na koupáku už bylo solidně plno a hlavně tam jela nějaká putovní akcička Astronaut. Když sem se pak doma mrkla na net, tam vidim, že v Praze už byla, tak sem to aspoň ještě stihla.

To sem fakt neviděla, co sou lidi v takový hře schopný udělat, aby upoceně vyhráli. Solidní závislost některejch hráčů Patrik, kterej dorazil pozdějc se za chíli upe proměnil v gemblera a když nic nevyhrál, vážně začal uvažovat, že příští neděli určo jede na Kladno, kde to prej pokračuje. Prostě blázen, hlavně, že nás pak na záteční cestě nikde nezabil 
 
vloženo o2vazna
Permalink ¤