Tohle jsou moje zážitky a postřehy:-) Komu se to (ne)líbí,může mi písnout.
22.Srpen 2007,17:21

Tak se nam to malinko zkomplikovalo, ale sme asi holky do extermnich situaci, tak sme to zvladly. Facha na plantazi bylo neskutecny peklo a vydržely sme tam jen dva dny Ale nahrada je vic nez duastojna – delame po dvou v jednom baru a restosce. Klasika: objednavky, roznaska, servis, ale taky myti nadobii, co je potreba. Zase je to jen na jednu smenu, tak se to da. Snad i solidne vydelame, dohodly sme 350 euro pro kazdou do 30., kdy se chceme pomalicku vracet. A hlavne porad tu mame jeste dost casu pro sebe.

Moc sme toho zatim nestihly, z Barcelony vlastne jen Sagradu, ale to je totalni bomba. Trochu mi pripomina Barboru v Kutn Hore, ale ta je proti Sagrade fakt jen modylek. A vevnitr to je taky dobrej narez. Stiham fotit, ale na blog do alb davam jen neco malo.

Zkusily sme uz i to more a to se nam libilo dost. Pisek, plaze, plachetnice, pohudka. Mistni exhibousi maj docela paru, aspon ve vode se pradvadej fest. Elis si s tema novejma plavkami dava na cas, tak sem ji nemilosrdne cvakla a povesila to na blog. Ma ode me ultimatum – pokud si je nekoupi, budou pribejvat dalsi husty fotecky. Tak drzte palce, at admin nedela problemy 
 
vloženo o2vazna
Permalink ¤