dalsi zkurv*ne rano

vubec nevim proc, ale jedna z mych prvnich myslenek dneska po probuzeni byla na forresta gumpa. asi to bylo proto, ze jsem mel hnedka z rana jasno, ze dneska se do skoly proste nejde... tak asi tak nejak jsem k nemu dospel - i "hlupak" se muze mit dobre, takze za studiem netreba spechat... taxem otevrel oci, protahl se a zacal bilancovat a trochu srovnavat sebe a forresta, coz byla chyba - kdyz mi doslo, ze forrest gump ve svych jednadvaceti hral fotbal za univerzitu, umel (to si domyslim) ucetnictvi, naucil presleyho tancit, vylezl na ten obrovsky strom a buh vi, co jeste..., mel jsem hned "dalsi zkurv*ene rano". mno. a tak zacal muj den... dal uz to pak bylo jeste horsi, pze jsem cely den stravil praci, abych si vynahradil tu ohromnou ztratu, kterou jsem utrpel tim, ze jsem vynechal  dnesni marketing, finance a podnikovou ekonomiku.

tohle probuzeni s oblibenou filmovou postavou me dovadi k myslence zeptat se vas, jake jsou vase oblibene filmy... nemyslim ty, ktere jste posledni dobou videli a dost vas pobavily nebo zaujaly; myslim ty, ktere se vam za cely zivot nejvic libily... tak napriklad moje oblibene fimy jsou tyhle:

  1. forrest gump
  2. (rita hayworthova a) vykoupeni z veznice shawshank
  3. amelie z monmartru
tak a co vy? napisete mi do kometare, ktere fimy mate radi?

ps. ale aspon nemam tak spinave boty, protoze jsem si je prave vcera vecer umyl... forrest si evidentne pere jenom tkanicky, mno... ale stejne je to frajer!

1. Cruel Intentions
2. Requiem pro sen
3. Simpsons movie

V poslední době se mi líbili tyto: 1.)Muž v ohni, 2.)Butterfly - Osudovy dotek 3.)Hide and Seek

no.1 - donnie darko
no.2 - igby goes down
no.3 - solaris

Přidej komentář