agent

autor: panguin | 15.Říjen 2007

Jak na Agenta!

V této složce najdete návod, na to, jak se stát Agentem a návody na všechny mise.

Jak se stát agentem?

Tajným agentem se můžete stát pokud jste 30 dní starý. Musíte kliknout na štít v pravém horním rohu obrazovky, je na něm napsané písmeno M. Pak stačí jen odpovědět na pár otázek!

Odpovědi jsou vyznačeny tmavě modře.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blahopřeji, zřejmě ste se stal tajným agentem!

Mise I

Ztracení Pufflové

 

 

1:
 
Promluvtesi s reportérkou. Pak jděte na Ice Berg, zde seberte fotky, kretéumístěte do inventáře. Vraťte se k reportérce do igloo a dejte jí tyfotky.
 
 
2:
 
Jdětedo Pet Shopu, na boudě je malý papírek, který musíte pomocí Code ( vlevém dolním roho) rozluštit. Mělo by vám vyjít toto -
"ghas ninety five pairsof socks"
Zeleněoznačené je anglicky napsané číslo (je pokaždé jiné), musíte si hopřeložit do češtiny (na internetu je spoustu on-line slovníků) azapamatovat si ho.
 
 
3:
 
Jdětedo Sport SHopu, a pokecejte s profesorem, zanedlouhu po vás bude chtítto číslo, které vám vyšlo na tom lístečku (viz. předchozí bod). Pokudho napíšete správně, dá vám vzhač kruhů.
 
 
4:
 
Jděte na Ice Berg a zachraňte pomocí vrhače tučňáky uvězněné na kře.
 
 
5:
 
Potomse odeberte na sjezdovku, a pomozte tučňákovi opravit pomocí vysílačky(vysuňte si klíč) dalekohled, on vám ho za to půjčí... rozhlédněte se sním po okolí, až uvidíte zeleného puffla.
 
 
6:
 
Jdětedo Sport Shopu, a vezměte si ze skříně lano s hákem. Jděte k té hoře,kde jste viděli zeleného puffle, a vyhoďte lano navrchol.
 
 
7:
 
Teď už zbývá jen shlédnout krátkou animaci, a proklikat se na konec, jen si nezapomeňte vyzvednou madaile a diplomi...
 
 
8:
 
Blahopřeji, právě jste splnili 2 misi.
 

 

Mise II

 

Zatoulaný penguin

 

1:

Popovídejte si s agentem, až se vám oběví tabulka, napište do ní "mogul". Profesor vám odkryje sáně, vemte si je do inventáře.

 

2:

Jdětesáně vyskoušet na Mautain, vezměte sáně, a dejte je na cvičný svah(nahoře za ukazatelem). Tadá, a už si to šinete dolů, zdá se to divné,ale musíte se vybourat o klády a kameny.

 

3:

Ponějaké době se oběvíte dole v rokli, vaším úkolem je najít tyto věci -provázek (je zastrčený pod kamenem), knížku (leží jen tak na sněhu),lyži (je zabodlá ve sněhu), 3 kusy oříšku (rostou na keři), malou kládu(leží jen tak na sněhu) a kastrol (na stromě, shodíte jej třesením).

 

4:

Jdětek potoku, spojte provázek, lyži a oříšek, vyrobeným prutem chyťte rubu,a umístěte jído inventáře, pak naberte vodu s potoka do kastrolu.

 

5:

Jdětek pařezu, u kerého je spousu pufflů, všichni utečou, jen černý zůstane,dejte mu oříšek, a on půjde s vámi. Jděte i s pufflem do jeskyně, aklikněte na kamínky, ty se sestaví do kruho.
 

6:

Dostředu kruhu (ohniště) dejte malou kládu, a knihu, potom dejte posledníoříšek pufflovy, který zapílí oheň. Opečte si na něm rybu, a dejte hřátvodu. Nechte tučňáka usnout!

 

7:

Kdyžse probudíte, oheň je uhaslí, a puffle je pryč. Vyjděte ven z jeskyně.Teď už jen skoukněte krátkou animaci. Mise je u konce, nezapomeňte sivyzvednout medaile, adiplom.

 

8:

Blahopřeji k úspěšnému splnění 2 mise.

 

Mise III

 

Ztracené peníze


1:

Promluv s penguinem, který má létající čepičku, dávej to první (vždy v této misi).
Musí zavřít trezor.


2:

Jděte do OFFICE, najděte gauč, pod ním je disketa a sponka, sebrte tedy obě věci.


3:

Pak zapněte počítač a vložte disketu, až se načte. Klikněte na My Files/Combination_number a vše si opište.


4:

Jděte k trezoru a zedejte ty čísla z didskety N=nahoře, E=v pravo, S=dole, W-v levo.
Pak se ukáže zelené tlačítko. Klikněte ne něj a trezor se otevře.


5:

Jděte dovnitř a pokecejte s Tučnákem (dávejte první). Pak zazvoní vysílačka, jděte do HQ.


6:

Pokecejte s profesorem (ta první) klikněte na ten blikající monitor, ukáže se animace,
potom s ním znovu promluvte. Otevře šuplík, vezměte první klíč.
Potom vemte tu věc na skříňce.


7:

Jděte do OFFICE a použijte ten klíč ne zamčené dveře.
Klikněte na vysílačku a pomocí červeného tlačítka vemte klíč a rozeberte tu bednu POWA BOX.


8:

Vlezte do skříňky a použijde sponku. Magnet skrachuje.
Pak seberte ten papírek v tom kanále vedle magnetu a jděte za pengvínem s vrtulkou, pokecejte s ním. Je shovaný v penězích.


9:

Jděte do town a promluvte s tím hnědým tučnákem. Jděte do Boiler room - přes repro na diskotéce.


10:

Zde (pokud je zhasnuto, tak použijdte baterku). Klikněte na skříňku FUSE BOX.
Tam skombinujte diody tak, aby všechny svítily zeleně. Není to těžké, pouze vám to bude dlouho trvat.


11:

Pak jděte do HQ, pokecejte s doktorem a dejte mu papírek. A to je KONÉÉÉÉÉÉC

 

Mise IV

 

Záchrana před lavinou

1:

Proklikejtese začátkem. U profesora zvolte odpovědi v tomto pořadí - třetí, druháa on přejde k trezorovým dveřím, dále odpovídejte takto - druhá, první.

 

2:

Otevřouse vám trezorové dveře, vstupte do nich a prohlídněte si místnost, ažnarazíte na vrhač kruhů (stejný jako v první misi), dejte mapu, a jdětena The Beach (Pláž u majáku).

 

3:

Vstupte do majáku, a prohlídněte si místnost. Na loďce leží lano, seberte ho, a pokračujte nahoru na maják!

 

4:

Zdepomocí vysílačky (vytáhněte z ní klíč) odšroubujte dalekohled, a vložteho do inventáře! Pak pokračujte zpět do HQ, kde vstupte přes zabedněnédveře do gift shopu. Jeden vystavený penguin má na sobě pásek, vemte siho!

 

5:

Pak přejděte do ski vilige (vesnice), a odtamtud do srubu, kdevezmeterybářský prut... spojte vrhač kruhů s prutem, a to celé pak zprovazem, a umístěte ten výtvor zpět do inventáře.

 

6:

Jděteopět do ski vilige, a prohlídněte si lanovku (nejezdí) přibližte sitedy moror lanovky, a poháněci tyč (kliknutím na ní) zjistíte, že tamchybí pás, vložte tam pásek z inventáře, a tadá lanovka jede! Jak ještěpod tyči seberte malí lísteček, a umístěte jej do inventáře!

 

7:

Pakjděte do sport shopu, a pokračujte dveřmi (v rohu sport shopu nahoru dovrchní místnosti), kde se rozhlídněte, a až nadete okno, namontujte nastojan pod ním dalekohled, do kterého se podívejte!

 

8:

Pakjděte nahoru na Moutain, a z něho na jedinou nezapásovanou trať. Dálepokračujte následovně - rovně, v pravo,v levo, v pravo, rovně a rovně.Dostali jste se až k tučňákům. Vemte tedy Vámi vyrobený přistroj zlana, vrhače a prutu, a shoďte větve úpně vpravo, pak vyzdvyhnětetučňáka stojícího na větvi, nechte ho vyset na kruhu, a vyzvedněteještě tučňáka stojícího v pravo.

Nyní máte tučňáky dva. Jednoho položte tam, kde stál první (na větev) a z druhým vysvoboďte toho pod větví!

Pakvšechny tři položte na zem vlevo, shodí kámen, a spodní tučňák jevymrštěn výš.. tak zase naberte všechny tři, a pomocí nich vysvoboďtetoho posledního. Položte je všechny na tu zem vlevo.

 

9:

Vemtepapírek, a dejte ho profesorovy, proklikejte se jeho řemi, aodpovídejte mu v tomto pořadí - první, první... toť vše, nezapomeňte sivyzvednout medaile.

 

10:

Blahopřeji ke splnění 4 mise :D