Mmmm a je tady opět sobota. Co s načatým večerem? Co chcete dělat, než jít na Horec, když jdou už všichni někam fuč?! No tak já to trochu zkrátím, vynechám nudnou pasáž a půjdu rovnou k věci.
No takže tak kolem 19:30 sem byla u Radky, potřebovala nalakovat nehty, jelikož den před tím, sme barvily Kači hlavu a ona nepoužila ochranné rukavice.......No tak si dokážete představit, jak asi musely ty její ruce vypadat......!! No tak sem jí teda nalakovala nehty, které vypadaly ještě hůř než přřed tím.(ale co, to je jedno) Bus nám jel až 20:33, před náma fůra času a doma už sme se nudily....Tak sme šly ven, kde bylo pár lidí......(Karina, Marcel, Honza, Filip, Kuba a Andrea) No toš s nima zábava jak čtyry, a pak nás sraly ty kecy a čas né a né jít rychleji......Pak mě ale dostala jedna věta a to už sem tam nemohla vydržet, tak sme se s Radkou na sebe podívaly a šly.
Cestou na zastávku sme pokecaly no a před hospoudou U Žida co se nestalo.......
Tuš, jdem si takovým pomalšim krokem, bo máme času jak husa klasu, no a jedou si tam tak 3 koně (samozřejmě že na nich byli lidi!!) Byl to Golem (Kulhánek) a ještě nějaké dvě holky a chtěli si koupit v hospodě cigarety.....tak se tam chvíli tak dohadovali co jim výjde koupit a tak. No a pak že Golem to zajde kupit, tak ať mu podrží koně. Jenže holky že né, že pak na ňho nevylezou......A jediný kdo byl po ruce sem byla já....Tak se mě zeptal jestli spěchá a jestli mu nepohlídám toho koně.....No tak já samozřejmě že nespěchám a že ho teda podržím..... Aaaa držím koně jo je to dobré, ale až do té doby, než se jim tam ten jeden vysral!! Přímo před vchodem do hospody!! Tak ta jedna holka zeslezla a chodila a nevěděla co s tím má dělat! No a mezitím mě stihnul oslimpat ten kůň, jak sem ho tak pracně držela!! Celý rukáv oslimpaný od nějakého zeleného sajrajtu z tlamy!! No a pak vyšel Golem z hospody a ta holka mu řekla, že se tu vysral a co s tím. No a tak nic jiného ho nenapadlo, než to rozkopnout po celé cestě!! A pak si to šel utřít tu botu do trávy!
(Kdyby to raději nechal na té jedné hromadě, tak by udělal líp, ale to už je taky teď jedno) Horší ale bylo, dostat ho na toho koňa. Vy co víte, jak vypadá zastávka ve Václavovicích dole na Středu, tak víte jak tam jsou ty dřevěné heblata, v kterých rostou křaky. No tak k tomu si postavil toho koně a že mu ho mám ještě podržet, než na ňho vyleze....tak sem opět držela.....No ale jak na ňho lezl, tak se jaksi začal překlánět na druhou stranu a chtěl na mě spadnout!! Tak začal řvát že ho mám chytat, že je po operaci ramena a já nevím co všechno......tak já chuděrka oslimpaná sem takového Obra podpírala jednou rukou aby nežuchl!! No a pak odjel a to byl konec toho nejlepšího z Horce!! Pak přijel bus a jelo se. Přijedem na Horec, tam 10 a půl lidí i s Golasem......... No prostě na chuja tak se to zabalilo brzo.
Tak zatím hojte a až zase bude něco zajímavého, tak to tu hodím, bo tu se dějou fakt zajímavé věci a padají tu dost často i skvělé hlášky, ale to někdy jindy. HOJ

napsal/a: petanke 21:20 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Koli-04 09.04.2009 14:32:02

Horec fajnová kalbička ze které nikdy neodejdu sám,jsou tam luxusní holčiny.xD