Love Of My Life   30.Prosinec 2008


 

Love Of My Life  je balada z alba A Night At The Opera  od  skupiny Queeen

. A singl se dostal až na 1.místo v Argentina a Brazílie , v roce 1979.

Freddie Mercury napsal LOML na klavír a kytarista Brian May předělal píseň pro akustickou 12 strunou kytaru a tím ulehčil provedení na koncertech. LOML je dobrým příkladem Freddieho známosti s rubato formulací , předvede jeho klasický klavír ovlivňený, znatelně Chopinem a Beethovenem .

Živá představení

" Love of my Life" byla takovou nejoblibenější písní koncertu  často Freddie Mercury přestal zpívát a dovolil lidem zpívat místo něj. To bylo zvláště dobře přijaté během koncertů v Jižní Americe, a skupina vydala píseň jako samostatný singl.

1979 album Live Killers uvádí poprvé živou verzi písně.

Ta byla vydana i na záznamech z koncertů Live At The Bowl v 82 , Live At Wembley ' 86 , a Return Of The Champions (Queen+Paul Rodgers) . Na  DVD Greatest Hits Video 1 je živé provedení z Tokia 1979.. Audio pro tento klip byl nahrán  na koncertu ve Frankfurtu v roce 1979.

Po Mercuryho smrti, Brian May  obvykle věnoval píseň  Freddimu Mercurymu. A výjimkou je koncert v Sheffieldu který je vydán na  CD a DVD Return Of The Champions . Na tomto koncertu věnoval píseň Freddiho matce. Na Queen+Paul Rodgers Tour , vždy zpíval  několik části písně, pak nechál publikum zpívat.

 



napsal/a: peter-englandforewer 12:34 | Love Of My Life Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář