24.Leden 2009,12:49

No pokud chcete vědět něco o mě tak si to přečtěte na profilu, co bych dodala, snad jenom že na to že mi je 18 jsem pořád šílená pubertačka. 

Můj život začal docela hladce,narodila jsem se mamince v bříšku a všichni byli divní a podovně se na mě usmívali,koho by to nerozbrečelo když na vás koukají podovné mimozemské bytosti a žvlastlají něco ve smyslu ,,ťuťu ňuňu".

Po pár letetech na této planetě už jsem si na tyhle bytosti nazývané lidmi zvykla. Njehorší bylo že maminka-ta dáma která se mnou bydlela mě šoupla jednou mezi ostatní lidičky mého věku do nějaké budovy,tankrát jsem si myslela že se mě chce zbavit, bylo mi to líto a tak jsem probrečela celý den. Nakonec jsem zjistila že se mě asi bude zbavovat takhle jen přes den jelikož večer mě zase přišla vrátit do toho našeho bytu nazývaného domov.

Na základce to bylo šílený, ty lidičky byli mnohem divnější, začínali nosit podovné věci, jako rovné kšilty, vytahané kalhoty, někteří zas nosili nějaké podivné třpitivé věci. Neměla jsem tam ty lidi ráda a zjevně oni neměli rádi mě. Nějak mě to netížilo. Uplně jsem zapoměla na svou první lásku, jmenoval se Petr,tenkrát sem ho měla hrozně ráda protože neměl ani rovný kšilt, ani třpitivé oblečení,vypadal docela jako člověk. Ovšem bylo to krátké vzplanutí a pak jich následovalo ještě víc..

Začala střední škola a já byla štastná že jsem konečně někde mezi lidma,později jsem ovšem poznala že jen polovina z nich se dá za to považovat. Prošla jsem prvním ročníkem se spoutou zkušeností, jak ohledně školy,tak ohledně života, byloto pro mě docela peklo. Druhý ročník byl nejvíc hustej kalili jsem od rána až do večera ( na alkohol jsem přišla už na základní škole).

Ted jsem ve třetím ročníku a za rok maturuju, při tý představě se mi protáčejí panenky. Mám své oblíbené přátele o kterých v mých řečičkách ještě uslyšíte. Například -Nyin je to moje nejlepší kamarádka a holka která patří do mojí rodiny, naučila mě spoutu věcí a hrozně mi pomáhá, dále tam máme šáruši to je pro změnu moje spolužačka, psolcouhá stejnou muziku a je taky praštěná tak si rozumíme. Potom další člověk který ovlivňuje můj život je Ady nevím jestli ho mám popsat jako kámoše,přítele,nebo bratra..je to človíček se kterym si hodně rozumím a s kterým trávím taky hodně času. Pak tu máme další lidi jako je Pavlas,Lucka,Milan,Bára,Miki,Krakonoš,Duchys a podobně ;)

 
vložil: phoe.be
Permalink ¤


0 Komentáře: