Těžký život v Soběslavi.

  Do Sobíku jsem se přistěhoval před rokem. Sice jsem to zde trochu znal, jelikož tady mám babičku, u které teď bydlím a občas jsme sem jezdili s přáteli na Palubu, ale moje prvotní zkušenosti s tímto městem, jakožto jeho občanem, mě doslova šokovaly.
  Je fajn mít přátele, ale ještě lepší je mít opravdu dobré přátele, na které se můžete spolehnout. Jak jsem ale poznal, tady je to prakticky nemožné. Poznal jsem zde dost lidí, ale prakticky každý, kdo se na mě vždy při rozhovoru tvářil jako přítel, mne dokázal za dalších pár minut krásně pomluvit a vymyslet si o mě tak fantastické historky, které bych nebyl schopen v reálném životě udělat ani kdybych oplýval schopnostmi trapného Supermana. Stačilo se ale svěřit se někomu místnímu s mými problémy a každý soucitně přikyvoval a pak mi s pokrčením ramen pravil, že tohle je prostě Soběslav, že si na to musím teprve zvyknout.
  Nesnáším přetvářku a lži, rád jednám na rovinu a proto jsem si na Soběslav ještě pořádně nezvyknul. Jsem zvědav, podaří-li se mi to někdy vůbec.

heleť a kdyz si z ty Soběslavi, neznáš náhodou jednu sympatickou blondynku kolem 20i let co jezdí na skůtru? kecal sem s ní teď v sobotu a zapomněl si vzit nebo dat kontakt...ted me to ale fakt mrzi..byl bych ti vdecnej,diky moc

Ty máš teda o Soběslavi mínění :-D, ale asi máš pravdu. Jen tě uklidnim, já tě ještě nepomlouvala a ani nemám důvod, takže se neboj, až se budu tvářit jako kamarádka ;)

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno plautus
  • Bydliště Tábor
  • Pořád jsem se snažil potkat dívku,se kterou by mi bylo fajn,nekoukala na moje chyby a měla mě ráda i díky nim.Když už jsem myslel,že se mi to konečně podařilo,tak mi došlo,že jsem se celou dobu honil za přeludem.Nechci dokonalost,jen život,který stojí za
Můj profil