moji nej kamaradi
Publikováno: 12.Květen 2009
v 15:31



Autor: pomenka23

komentáře (2)
moji nejlepší kamarádi

Moji nejlepší kamaradi

Kamaradi to je pro mě uplně všechno nevím co bych bez nich dělala jsou víc  než rodina a to je asi co říct. Ukaždeho člověka je na prvním místě rodina u mě ne rodina to jsou osoby ktere musíte poslouchat,s kterýma si rozumíte,milujete je jste radi že je mate, že jste vubec na světe to poděkujte rodičum,ale kamaradi to jsou osoby které berete z jineho hlediska teda alespon ja pro me to jsou lidi ktere miluji nejvíce .

Mam hodne kamaradu a kamaradek s nekteríma je to dost o hubu ale jiní jsou uplně užasný.Víte jak poznate opravdového kamaráda je to človek ktery vás bere takovou jaka jste ,drží s vami a má vás rad a udělal by pro vás vše.myslím si že prave takové kamarady mám možná jsem najiví ale myslím si to a jsem za ne jen rada.

Hodně jsem jich už stratila neřiám že ne a hodně me to mrzí ale časy a lidi se mění tak to je a tak to bude .Někdy je stratím kvuli sobě svým chybám ale nedá se nic delat.Ale stále poznávám nové lidi a tím i kamarády ale stale ty nej semnou stále zůstávají.To je Markéta Jaklová,Klaudie Krejčíková,Veronika  Rajtorová,Denis Turello,Lukáš Hroník,Martin Krejčí a dále to jsou ty moji nejlepší kamarádi s nima je největší sranda  haldy to jsou ty lidi kteří mě chapou pomáhají mi no prostě nej kamaradi.Bez nich bych byla uplná nula .

MIlUjI VÁS JSTE PRO MĚ UPLNĚ VŠECHNO NECHCI VÁS NIKDY STRATI

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

sWeEt_cArOlInKa 12.05.2009 19:56:12

jo presne...kamaradi by si meli duverovat a odpoustet...ikdyz tam nejsem...tak jsem taky jedna z tech kdo te ma rad...co rad primo te miluje...

JAKLOVA11 12.05.2009 17:59:39

zboznuji te zlaticko taky te moc milujem neboj

O autorovi

Autor blogu
Autor: pomenka23
Region: Ústí nad Labem
O mně: Jsem pohodova hloka rada jsi řídím svuj život sama vyslechnu kamoše ale neříkam vždy že to splním , řeknu vše co vím ale ne to co ublíží druhím
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE