Práce Brno

09.Únor 2010

Dovolte abychom Vám představili naši „nabídka zaměstnání“ a také nabídku „brigády pro studenty“ ale také „brigády Brno“ pro všechny ostatní. Pracovní pozice ve finančním sektoru je velice zajímavá a to hned z několika hledisek. První a výrazné plus práce ve financích je velice zajímavé ohodnocení dle sjednaných obchodů. Když si představím, že se svým klientem strávím 2 sezení cca po 1 hodině a za tuto dobu jsem ohodnocen 10000,- tak mi nezbývá než toto ohodnocení opravdu pojmenovat jako velice lukrativní a zajímavé.

 

Ne nadarmo statistiky českého statistického úřadu říkají, že plat finančního poradce (privátního bankéře) v České Republice je 50000,- měsíčně. Na tuto částku jsem se dostal již během několika měsíců. Jsem velice rád, že mohu pracovat v tomto oboru. Jsem z Brna a dlouho jsem hledal „volná pracovní místa“, kde bych mohl uplatnit své dobré komunikační schopnosti a i ostatní své přednosti. Navštěvoval jsem i dokonce „úřad práce Brno“ ale marně, protože jejich „volná pracovní místa Brno“ stála za nic.

 

Nějakou dobu jsem i uvažoval, že zkusím nějaký „rekvalifikační kurzy“ do nějakého atraktivního oboru, po kterém je dobrá poptávka. Naštěstí jsem však narazil na nabídku firmy PrimaryStep, mimochodem také nabízí „rekvalifikace“.

 

Po několika měsících strávených na pozici obchodník je ze mě manažer, který školí, motivuje a vede svůj obchodní tým. Určitě Vás zajímá jak jsem svůj tým vybudoval. Nebylo to nic moc těžkého, protože ze studia znám spoustu lidí, kteří do dnes studují a neustále hledají nějaké ty „brigády pro studenty“ a i když hledají na internetu ve vyhledávačích třeba „brigády Brno“ tak bez výsledku. Když však slyšeli jak jsem ohodnocen jako obchodník tak hned se chtěli zapojit do školení a pomáhat lidem s jejich finanční situací. No a já jsem byl samozřejmě velice rád protože provize ze svého týmu jsou daleko větší než kdybych pořád uzavíral obchody sám.Je lepší, když to za Vás dělá někdo jiný koho to navíc baví a dělá to velice rád.

 

Takže pro všechny, kdo hledáte práce v Brně nebo brigádu neváhejte mě kontaktovat, velice rád Vás do tohoto oboru zaškolím a provedu finančním trhem. Je to opravdu pohodová práce, která Vás rozhodně bude bavit.

 

 

manager

Petr Brzobohatý

petr.brzobohaty@primarystep.com

775 552 176

napsal/a: prace.brno 22:59 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář