23.Září 2008

Ahoj lidi (pokud eda ste lidi a né zvířata nebo tak každopádně vítám kohokoli kdo příde.. kromě přepudrovanejch dilinek ty můžou zase vycouvat! x))

 

Takže v první řadě (i vy v druhý a třetí..) byste asi chtěli vědět kdo vlastně sem... Tak začnu:

Jmenuju se Simča atakdál je mi 15 (teda zatim a momentálně je rok 2008) a chodim nastřední konkrétně tedy do prváku na gymplu neřeknu na jakej protože byste tam určitě všichni chtěli za mnou..! x) Je to ovšem dost vrtkavá skutečnost. Dále něco k tomu co mě baví začnu tím méňě příjemným a to je o šole tam mě baví především přestávky a předvádění radinátoru nebo zářivek či čeho (věřili byste že po filmu gympl tomu ještě nějakej češtinář uvěří? NE? naše češtinářka to žere tak sme měli hodinu po tmě) a z předmětů je to asi, vlastně asi určitě, chemie a biologie celkem nemam potíže s matikou a fyzikou ale to neznamená že mě to baví...! Takže další záliba bezkonkurenčně nejvíc mě baví tancování tancuju už strašně dlouho netvrdim že sem nějak extra dobrá ale úžasně to odreaguje měli byste to taky skusit... ovšem ne hop-hip (modernější výraz pro tu kravinu co se nazývá stylem) ale třeba modernu.. pokud nevíte co to je zeptejte se.. kdo se ptá je blbej 5 minut kdo se neptá je blbej celej život.! xD  Tak abysme pokročili něco k mejm povahovejm rysům -Urážlivá, vytlemená, kravinydělající, ?srandovní?, ?roztomilá?, hubatá, hádavá, kamarádská, sobecká, věčněhladová, věčněsistežující, zvířatamilující,..- pokud vás něco napdane tak to dopíšu. Tak co NEMAM ráda -Hop-hip(né ty lidi některý sou v pohodě jen se mi nelíbí ten styl jestli to někdo nechápete já to ráda objasnim), dilinky(nepočítá se Alice která neni dilinka jen se oblíká podle nálady tu mam ráda moooc), zelí, zelenina, černej pendrek, namyšlenost, rádobyvtipnost, nepochopeníslov"cojemoctojemoc", růžovou, fialovou, játra, tloustnutí, objímání a pusinkování kamarádek aspoustudalšíchvěcínakterýsiteďnevzpomenu,...- Tak to bylo k tomu co nemam ráda a teď co ráda MAM: -Kamarády, rodinu, zvířata(hlavnětomoje), lásku, jídlo,tancování, moje tanccující pusinky, špenát s br,knedlíkem,br.kaši(ale domácí a né tu rozblemclou), to co běžně ostatní lidi, upřímnost, zpívání, krávi, postýlku, čajovny, čaj, placatý lízátka, seznamovák, vodnici (cherry), hurvínka, aspoustudalšíchvěcínakterýsizrovnanevzpomenu,..-. Tak to byloasi tak vše o mě a teď ještě jak vypadám takže vysoká,hubená,modrooká,blondýna s botama na odpadku a sexy zadkem NEJSEM. Sem Malá celkem spokojená se svou postavou, brunetka s celkem asi velkejma očima hnědý barvy zadek sice asi není nejhorší zato vršek "kdenictunic" ale to prej tanečnice mívaj tak nevim asi přestanu tancovat! x) Moje oblíbený botky sou steely pak gumotextilky nejlíp moje počmáraný vod Barči oblíbemný doplněk vlastnoručně pletený náramky! xD Kdyby vás to zajímalo tak moje výška je 160cm váha je olem 50... což je celkem dost a velikost boty je 36-37! x))

 

Tady jen tak mimochodem jak zhruba vypadám... upozorňuju že není pro slabší povahy! x)

Ta první to sme na soustředku blbli proto mam na sobě ten modýlek.. xD a to druhý je z Koutů... neni to úžasná fotka mého oblečení bot s přírody?

    

Vložil: pulka.sisi ¤


Komentáře (4):
  • 02.10.2008 16:45:53, neii

    Je to super holka tanej kamoska ty my nej kamosky

  • 01.10.2008 22:43:18, Simča x)

    Klíšťáku já tě trefim! xD

  • 01.10.2008 18:44:20, Klíště

    ahojky možná by to chtělo napísat tam žánr ne řánr:D