jsem romantička a lásku beru takovou jáka je :-)
Publikováno: 15.Září 2010
v 10:32



Autor: pusinka.love

komentáře (0)
SMSky....

Jsi můj veřer,jsi můj den.
Jsi moje skutečnost,jsi můj sen.
Jsi moje všechno,jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!

Jsi jako slunicko,ktere umi zahrat, jsi jako med,hmm,tak sladouckej.Jsi jako medvidek,tak hebouckej.Jsi jako komar,ktery mi neustale pije krev.Jsi jako nacasovana bomba u ktere nevim kdy bouchne.Jsi ale me stesti,po kterem me srdce touzi.

Lezim v posteli a usinam, na co lasko asi vzpominam?Na dny s tebou prozite,stestim cele posete.At se ti zda krasny sen, o me lasko, o me jen!

Chci Ti lasku dat, prijmi ji prosim, nedovedl bych Ti lhat, milovat Te musim.

Zas Te chci drzet v mem naruci,zamknout Te v mem srdci a ztratit klic.

Miluji te a mam te rad a co ty mi za to chces dat, vis co nedavej mi nic staci kdyz tu si a ja te miluji stale vic a vic!

Kazdy ma sve slabosti... ...a mou slabosti jsi TY!

Vzpomen si aspon, nez pujdes spat, ze svetem bloudi ten, kdo ma Te MOC RAD!!!

Mily Ty! Pisi Ti, prijdi tam, Ty vis kam. Prines to, Ty vis co. Mas-li jen mne, vis o koho jde. Mas-li jich vic nevis nic.

Utopim se z tolika lasky, trapeni mi dela vrasky, ale vez jedno jen, ze Tebe milovat budu kazdy den.

Jsi pro me slunickem,ktere zahreje me srdce a dusi,i kdyz mrzne.Jsi pro me kvetinou,pro kterou stoji zato se usmat.Jsi pro me tim nejlepsim pritelem,jakeho jsem mohla najit a ja si Te moc vazim!

Tak jako řádky bez písmen, tak jako zatoulanej sen, tak jako touha zlomená, tak jako láska bez jména, tak jako mraky bez nebe, tak cítím se já bez tebe.

Dobre rano ma princezno! Vstala jsi dnes s krasnym usmevem na tvari, nebo proc to slunce dnes tak zari?

Uz mas skytavku? NE?!? To Ti musim porad pripominat, ze na Tebe myslim!!!

Za jeden den je odeslano 100.000.000.000 SMS, ale tahleta je jen pro Tebe: MILUJI TE!

Kněz má víru,dábel peklo,drak svůj ohen,slunce světlo. Mráz má chlad a řeka vodu,mrakodrap má stovky schodů. Král má svůj hrad,bůh má nebe,ty máš mě a já mám tebe.

Ptaji se me vsechny steny,vsechny steny v dome,zda tve srdce opravdu bije jen pro me.Tuhle starost v sobe nosim,tak mi neco napis,prosim.

Chtela bych te obejmout, tak jako lod chce utes obeplout, chci proplest sve prsty s tvymi, tak jako noc strida den a svetlo stiny

Styska se mi po tvem hlase,chybi mi tvuj krasny smich,chtela bych te slyset zase a nemit slzy ve dlanich

Růže voní,trní píchá,bez tvých rtů se těžko dýchá.Bez tvých slov a doteků,je mi lásko do breku!

Dám ti hádanku,schválně jestli ji uhádneš: Je to milý,hezký,mám to ráda,pořád na to musím myslet.. Nevíš,která je to osoba...?Kdyz si stoupneš před zrcadlo,tak to poznáš.

I na těch pitomých cigaretách je napsaný,že způsobujou závislost...A o tobě mi to nikdo předem neřekl!!!

Kdyby včelky sbíraly med tak intenzivně,jak já tebe miluju,celý svět by se topil v sladkosti!

Věrnost nikdy nemůže být úplná,úplná může být jen důvěra ,kterou v to věříme...

Žít bez Tebe je jako dýchat bez vzduchu,jako pít bez vody a jako hádat se s někým,kdo nemá pro to důvody..

Moje mile zlaticko, uletlo mi srdicko, az jej chytis, bude tve, naoplatku posli sve.

Nejlepsi na svete je laska,nejstarsi hry jsou na city, nejvetsi nadeje je sazka,nejvic jsi pro me proste TY!
Cekam na ten krasny den, az prijdes a reknes: Tak si me vem, obejmes me kolem pasu a rtem se dotknes mojich vlasu. Nebude to prilis snadne, ale laska vsechno zvladne, proto cekam ze dne na den, nebot vim, ze my to zvladnem.

Svet jsou jako cukrarna. Vidis tolik sladkosti a touzis ochutnat kousek z kazde....i ja ochutnavala...a malem jsem prisla o jedinou sladkost, jedinej dorticek, kterej miluju nade vse!O tebe, ma lasko. Jsem rada, ze jsem si to vcas uvedomila a dala jsem se na dietu. Ted uz mi stacis ke stesti jen ty:-)

Predstav si, ze jsi venku a prsi. Kazda kapka, ktera spadne na tve telo je muj polibek a kousek me lasky. I kdyz budes uplne mokry, porad nebudes vedet, jak moc te miluji. I ta nejvetsi bourka by totiz nemela tolik kapek, aby ti ukazala, ze jsi to nejkrasnejsi, co me v zivote potkalo. Miluji te...

Ke svatému Valentýnu Ti z lásky verše posílám, jen co budem spolu, sladkou pusu ti dám! Srdce mé Ti z lásky daruju, protože Tě tolik miluju!!

Až budeš u okna stát a na sněhové vločky se dívat jak krásně padají vzpomen si že na tebe mysli někdo potají.

Ted bych se chtela k Tobe pritulit a polibkem Te probudit, ale neni mi to dano tak Ti preji krasne rano, pa pusa

Telefon se vrti, ma zpravicka leti. Posilam Ti mazlicku jednu ranni hubicku. Snad prozradi Ti mily tonek, ten Tvuj maly telefonek, ze od sameho ranicka, chybis mi tu celicka...

Krasne ranecko ty moje slunicko. Snad krasne snicky se ti zdaly a hvezdicky v nich mi te pohlidali a polibek ti za me dali :o)

Já vím,že tě nesmím vídat,já vím,že tě nesmím líbat,já vím,že mě nemáš rád a přesto tě budu MILOVAT!!!!!

Já nehněvám se na tebe,že jsi mi srdce vzal!!! Ale že si mě zradil a do očí mi lhal!!!:-((

Chci plakat a chci se smát,chci věřit v lásku a ne se s vlastním srdcem prát!!! Chci to,co nemůžu mít a tak mi zbývá jen o tobě snít!!!!

Jsi moje zlatíčko,jsi moje štěstíčko jsi můj vysněný sen co víc bych si mohl přát než s tebou trávit celičký den.

Tak jako toužíš ty po mě,toužím i já po tobě,tak jako se chceš na mě usmívat ,chci se na tebe také smát. Tak jako chceš se mi dívat do očí,chci se dívat i já do tvých krásných očí,to si pak připadám,že svět se se mnou točí. Tak jako ty sníš o mě ve snech svých tak o tobě sním zase ve snech svých.Tak jako chceš býtse mnou,chci být s tebou i já napořád.Co nám tedy spolu brání být spolu ty a já?

Píšu ti zprávu poslední,nic už ti psát nebudu,jinou znáš a kazit ti to nebudu.Buď šťastný s dívkou svojí k níž tě srdce pojí...

Trápím se, trápím, kvůli Ní, už ani nevím kolik dní. Trápím se, trápím, však jsem na to sám, ty jsi ta jediná, v srdci Tě mám!

Moje srdce tiše spalo, dokud tebe nepotkalo. Teď už dávno nespí, teď na tebe stále myslí. Růže je červená, barevný je květ. Jestli mě miluješ, odepiš hned.

Kdyby byly polibky vodou, dal(a) bych ti moře.. Kdyby bylo obětí lístkem, já dal(a) bych ti les.. ..a jestli je láska život, pak já dám ti svůj.

Až Tvé srdce touhou bude hořet jako oheň, na toho, kdo miluje Tě, má lásko, si vzpomeň.

Mé srdce jednou myšlenka napadla,jaké by to bylo,být na všechno dva.Boha lásky požádalo, že prý už nechce býti samo.Amorek mu poradil a pár šípů na svět vystřelil.Jeden doletěl až k tobě a od té doby patříme ty a já k sobě.

Je rozumny ten, kdo se nermouti proto, co nema, ale raduje se z toho co ma. Ale ja mam pocit, ze nemam nic, kdyz tady nejsi se mnou! MILUJU TE!!!

Díky Tobě pochopil jsem co je to rád mít, že bez lásky, milování, nelze vůbec žít. Že jsou dva víc než být sám, ještě, že tě, lásko, mám!

Já vím že mě nemiluješ.Já vím že mě nemáš rád, ale stejně tě budu MILOVAT!!!!!Jinou nemiluji víc neš tebe lásko má.
Laskou se to občas stává,že nam mysl pokulhává.Muže se to stát i tobě v jaké koli roční době.A tak měj se na pozoru komu říkáš BUĎME SPOLU!!!

Miluji,miluješ,milujeme... Tolikrat jsme to sklonovali,tak proc se tolik zranujeme?

Byl by hřích teď, lásko, lhát.jsou slova která nedají mi spát,protože ti je nemůžu do ouška zašeptat...miluji tě z celého srdce...

Když život nejsmutnější se ti bude zdát, když v moři slz ti bude stát,když nikdo nepochopí že bolest v srdci máš...pamatuj že na tomhle čísle mě vždy

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: pusinka.love
Region: Bruntál
O mně: AHOJÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK JSEM NORMAL HOLKA ALE JEN KAPKE ROMANTICKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.JINAK ZADANÁ ALE POKEC NEVADI
Můj profil

Poslední články

Archiv

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE