Přiznání o lásce a milování

autor: rendys1989 | 23.Červenec 2014
Milacku .. Prosim omluv moje zarleni ..Vis ze te strasne miluju a ze pro tebe udelam naprosto vsechno .. Ses proste muj 18letej milacek! miluju te Nuno (a nemusite psat at ji to reknu do oci protoze ji to rikam  )
2. Miluju ty rána, kdy první sluneční paprsky na naše nahá těla dopadnou a lehký vánek si pohrává se záclonou u dveří na terasu. Když její nahé křivky, na boku ležící, mne zlákají k polibkům - dotekům rtů na cestě od oušek, šíje, ramene s paží, až k bokům....a když se něžně rozespalá, probírající se těmi doteky, otočí na záda a bezděčně svůj klín uvolní. Mé rty již nelze zastavit na cestě po vnitřní straně stehen až k bráně rozkoší a já její chrám rozkoše otvírám. Miluji ten první kontakt mých rtů se závoji pysků a jemné kroužení jazykem, měnící se v dychtivé, kolem hlavního bodu veškerého vzrušení.
3. Ujíždím si na dotecích rtů,když se přítelkyně směje. Polibek do úsměvu. A ještě když mi chce něco říci a já ji naoko neposlouchám a přerušuju ta slova polibkem..."počkeeej,ja ti chci něco říct"..nepočkám...to miluju
4. Včera jsem poslouchal tuto písničku: https://www.youtube.com/watch?v=NGBeLPJTLzE ...a složil k tomu tyto verše: Řekni mé jméno a já se ti otevřu. Řekni mé jméno, mezi doteky naších rtů. Řekni mé jméno a já se do tvých očí ponořím. Řekni mé jméno a já se přiznám ,že o tobě sním. Řekni mé jméno a splyneme v dotecích. Řekni mé jméno, hořím, až tavím snih. Řekni mé jméno a já lásku ti dám. Řekni mé jméno a já s tebou posnídám. Řekni mé jméno, my dva proti světu. Řekni mé jméno, na cestě z rozkvetlých květů. Řekni mé jméno a oheň nás nespálí. Řekni mé jméno a projdem se po ráji. Řekni mé jméno, i já to tvé šeptám, krásnější dívku, než jsi ty neznám.
5.Šla jsem na maturák bráchy mé kámošky. Tam jsem se opila,vykousla se tam skoro s každým i s kámošky bráchou a ona to viděla. Pak jsem jí před nosem ukradla kluka kterého chtěla a já mu pak venku mezi ploty vykouřila... Byla z toho fakt špatná až se tam rozbrečela a já se při tom plazila po třicetiletým chlapovi.
A při tom jsem zadaná. 
6. Uvědomuji si, že více než sex s přítelkyní, v čase odloučení, mi schází a stýská se mi po přitulení před spaním a obejmutí s přitisknutím se na přítelkynin zadeček. Stýská se mi po přivonění k vlasům a poslouchání pravidelného oddychování, když usne. Jsem na těchto drobnostech závislý a v tyto momenty zažívám, myslím, tu pravou hloubku našeho vztahu. Momenty, kdy jsme naprosto propojeni.
7. Svou přítelkyni se mi povedlo verbálně a lehkými doteky vydráždit tak, že u ni proběhl nádherný samovolný orgasmus. Přitom jsem si s ní chtěl jen pohrát.... Když za mnou přišla do bytu, byl jsem rozhodnutý s ní nemít sex a podle toho jsem postupoval. Jelikož bylo léto, neměla toho mnoho na sobě - jen květované krátké šatečky s holými zády.Zavedl jsem řeč na to, že tuším, proč za mnou přišla, ale že to nebude v její režiji, řekla, že to se ještě uvidí a chtěla sáhnout po mém penisu, že si s ním pohraje. Uhnul jsem a okřikl ji, ať tohle ani nezkouší a že si ho nezaslouží a že sex nebude a chci se jen dotýkat. Sedl jsem si za ni a začal jsem přejíždět sevřenými rty po tom jemňounkém chmíří na zádech a páteři - jen sotva na dotek, který jsem cítil na rtech ale intenzivně, jako šimrání a když jsem se dostal k šíji, šeptl jsem ji něco dráždivého a dominantního. Vždy, když sebou trhla, že už to nemůže vydržet, že je nesmírně vlhká a vzrušená, byl jsem neústupný a napomenul ji. Prsty jsem ji víceméně také jen šimral na stehnech a občas jen jemně zavadil o klín, občas jen zlehka o už obnažená prsa. Asi po půl hodině elektrizujícího šimrání a mluvení o tom, co bych ji udělal, ale neudělám, se zachvěla v dlouhém orgasmu, kterého jsem se nejdřív lekl, protože jsem to nečekal a který chodil navíc ve vlnách, když jsem už myslel, že to skončilo. Takto ní prošly tři vlny, aniž bych se jí už dotýkal. Naučilo mne to, že milování je hodně o ženské mysli a vydráždění a že atmosféra je nesmírně důležitá a také to, že ženský orgasmus je něco nádherného a mnohem hlubšího, než mužský a že se mi ta cesta k němu líbí a je pro mne důležitější, než ta k tomu mému, který se mi jeví jako nepodstatný.
8. Víte,co bych si přála nejvíc ze všeho? Aby mi nebylo jen 16...abych místo prváku na střední končila prvák na vysoké...A proč? Protože čím dřív budu za sebou mít studium, tím dřív budu moci bydlet se svým milovaným a čekat naše společné miminko...to je to, na co se těším nejvíc ze všeho... 
9. Strašně moc se mi líbíš a strašně moc tě miluju a pořád na tebe myslím.Kdybych mohl tak tě obejmu a už tě nikdy nepustím.Strašně se kvůli tomu trápím protože mi na tobě záleží i když tobě na mě moc né protože chodíš s jinym 

Ano miluju tě Anežko tak mi dej prosím šanci  
10. Nadevšechno na světě miluju svěho přítele a sex s ním. Není nic lepšího když postelové hrátky občas proložíte venkovními 'tripy' jako například : sexování na lavičce v parku,na dece při pikniku, na záchodcích na koupališti nebo v 7 patře ve výtahu v našem paneláku  nepočítám sprchu ,a naše poprvé které neproběhlo nikde jinde než na kuchynské lince..  v poslední době je to sice jen dráždění přes skype,protože nemůžeme být spolu ,ale i tak to je úžasný!  dnes je naše první výročí a já věřím ,že nebude poslední. Miluju tě drahý a děkuju , že díky tobě můžu být štastná