Prááágl diaryy

by Revenge.xoxo

Neděléé:

Po vyzvednutí spacáků u Ušopleska sme se těšily na bus,s očekáváním že se konečně schováme před protivným a zrádným sluníčkem..Ale velice sme se zmýlily.V Kraslickém autobuse směřujícím do Prahy bylo neskutečné vedro.Ani záchody tam neměli.A to byla zásadní chyba protože Gee se chtělo celou cestu do Prahy na dabljů křoví xĐ..

btw:V buse celou dobu smrděly jisté výlučky.Přesněji řečeno hovno.

Po dvou a třištvrtě hodině sme konečně vylezly z autobusu a běžely sme směr WC.Po pětiminutovém hledání záchodů sme je konečně našly.Ovšem s poplatkem 10,- za vyčůrání atd.Oznámily sme jim ať si ty hajzly strčí do prdele a šly sme na metro.

S nákladem jak na rok sme si vůůůůbec nepřipadaly jako kreténi.Všichni na nás divně kooukaly a my sme vůůbec nepochopily proč.

Když sme domů dorazily utahaný a spocený jak prasátka,sme vlezly nahoru do pokoje.Gee se kouukala z okna a pak najednou vesele zvolala: "Jééé vy máte pííísek!" xĐ lol.Po představě že si budem hrát na písečku s bábovičkama jako za mlada,sme rači vymyslely že si pučíme film.Máti nám nacpala čokla tagže sme rovnou razily do půjčovny.

Jako naschvál neměli Chyťte doktora a Sweeney Todd byl od 18ti..Asi nepochopily že sme už velké holky xĐ..Utěšily sme se myšlenkou že Frankovi by to taky nepůjčili xĐ.

Nakonec sme odcházeli s filmem Hooligans kde hraje Gee bratr (už několikátý) Eliah Wood.

Doma sme se v pozdních hodinách večerních na film koukli.

Po filmu ale Gee objevila moje plyšáky v posteli a spřátelili se xĐ..Medvídek Joel se jí zamlouval nejvíce,než ovšem potkala žirafáka Melmena (nebojte určitě je zdokumentujeme fotografií) xĐ

Po chvilkovém přehazování toaleťáku přes Sarin obrovitánský pokoj,sme šly spáát.

Pondělíško:

V pondělí jsme se vydaly na menší výlet na Karlův most s Mikinou.

S Mikinou sme se sešly v parku kde místo sochy byl nepovedená česká vlajka.Po pár focení sme se tedy vydaly na ten most.

Přestože bylo uděsné horko deníčku,dalo se to tam vydržet.

Přišly k nám velice milí chlapci.ani palačinkáčé,pozéři či ostatní humus to nebyl.Začli na nás cosi mektat anglicky a ještě na víc na Gee která s tímto jazykem nemá nic společnéého :D.Byl to slandy kopec..Úplná hlína vám povim Háďata :D.

Pak sme se prostě různě potulovaly a bavily se o různejch kravinách jako třeba jak se vyslovuje Iero.Bylo mooc návrhů ale nejvíc sme se zasmály u Ajžírou , Ajžrou :D

Večer sme se s Maky rozloučily a jeli sme domu.Tam nám máti zase vecpala čokla tagže sme se loudaly směr půjčovna aby to aspoň k něčemu bylo..Pučily sme si Chyťte doktoraa.

Gee u toho dokonce neusnula :D

Úterýýýý:

Úterý bylo pekelnej základ protože přijela nače StarWay Geenka.Konečně sme se my tři zase sešly pohromadě a tvořily sme nezastavitelnou hlučnou tlemící se kopu famous kids xĐ

Týýjo teď mi došlo že sme ani neřvaly New Yoooork city! xĐ

Vydaly sme se na Pepřín na pozéér sraz.

Gee tam byla celou dobu děsně nešťastná,div se nerozbrečela a samou nudou pálila všechno co jí přišlo pod ruku-kapesník..jízdenka..tráva..les..patky..(u těch dvou posledních si dělám prdel).

už si nevzpomínám že by se stalo něco podstatnýho..krom toho že k nám přicapkal kluk Ondra kterýho sme viděly profil a Gee si s nim psala..Vyjmenovala tam celej jeho životopis,i to že gdyž se mu nechtělo do školy,snědl kyselý okurky s mlíkem..On si ale za boha nemohl spomenout že se znaj a hrozně se divil.xĐ

Gee se taky telila v okamžiku kdy se s náma šel Mára rozloučit se slovy:"tak papa holčičky já už du domu,mějte se."Gee se mě zeptala když se vydal na cestu dolu jestli je fakt teplej a v ten okamžik Mára po cestě vytáhl tužidlo a stříkal si ho na hlavu že to lítalo všude kolem..xĐĐ ty we takhle to nevypadá vtipně,ale kdyby ste to viděli..xĐ

Gee hned chytla svůj rostomile divnej záchvat smíchu a já taky .

..Večer to pag byla pekelná noc protože sme se,jak jinak,v jednom kuse tlemily.

Středaaa:

Ráno bych přeskočila,protože oproti mcr srazu by bylo nudný.I když my tři a nudit se?xĐ

No tag teda sme k T-mobilce sme jely samo neznámým objektem co požírá lidi(metrem)..ono se rozjelo..zastavilo..rozjelo..zastavilo..rozjelo..zastavilo..rozjelo..zastavilo.. rozjelo..zastavilo..rozjelo..zastavilo..Kurva kolik je to zastávek na Holešárnu?!xĐ..no nic toho si nefšímejte..

Mno..U areny se nás sešlo 6..Já(xoxo),Geenka,Gee,Mdame Okta,Makyna a Markéta.Udělaly sme útok na mekáče a zatábořily sme se ve stromovce polný keřů a stromů taky..tagže keřostromofka?

Byl samozřejmě srandy kopec.Naše výlevy by se daly zapsat do knihy rekordů jako horlivá témata zagalantických dementů vžitých do světa chemického xĐ..

(pokud si něgdo spomenete na náký výroky co tam padly tag šup do komentů xĐĐ)

Když sme se pag utahaný dostaly k nám domu,byly sme vyhnaný mojí sestrou spát do stanu xĐ Před vstupem na zahradu máme saunu (momentálně vypnutou geen :D) a tam sme byly ještě než sme vlezly do stanu.Naše marný pokusy píchnout si piercy byly ftipný protože sme neměly ani pořádnou jehlu a nikdo si to nechtěl píchnout první.

Pak ve stanu nás (Gee) strašil "hrůzostrašnej" škwor xĐ...

Čtvrtéék:

Gee šla ráno na náký rande a pak nám to ani nechtěla vyprávět xĐ

Celey den sme se jen tak flákaly a sháněly pořádnou jehlu xĐ nigde jí neměly tag sme na to sraly..

Pak večer nám Geenka odjela domu,a já už si nepamatuju co sme s Gee doma dělaly..jou myslim že sme šly na tu Bathory ale nwim jestly to byl tenhle den.Každopádně to bylo good+ Gee se divila našemu Pražskýmu velkýmu kinu x] (kraslický kina sou prej velký asi jako obejvák xPxĐ)

PppPpppPátek:

Ráno sme zdrhly a jely sme, jak sme si domluvily, za Geenkou do Wodolky city.

Gee konečně poznala gde taková hvězda bydlí a jejich rodinou pošahanost do nádhernejch rostomiloučkej Basetů.Ani se nedivim xPx]xĐ

Mam sklerózu nebo si nevzpomínám co zajmavýho se dělo xĐ Každopádně sme byly zase naše Famous Trio x]

SsssobotaaaA:

Ráno sme se zbudily asi v půl dvanácký ,ae to byste museli(rači ne) vidět naše rozespalý ksichty xĐ

Byla snídaně pak hned oběd a pak sme se připravovaly vyjít ven s veškerou naší dokonalostí xĐ

Zase byly pokusy o piercing a mě se to nakonec povedlo xĐ mno ae ted už ho mam stejně zas vyndanej pže by mě doma zabili xĐx[

Venku sme šly navštívit tabák,hřbitov a kostel.Udělaly sme hromadu fotek A pak sme šly na bud do prahy.S Geen sme se rozloučily a jeli sme.

Jou ae den ještě nekončil protože sme se šly mrknout na festival Misfits.Byly sme dohodnutý s Makinou že se sejdem.

Punkerů tam bylo hafo ale pak sme se jich už ani nebály když nikdo neměl kecy a když se u nás něgdo zastavil tag chtěl jedině cigáro a ne dát nám přes hubu xĐ.

Gee měla zase rande ale teď s někym jinym xĐ

My sme mezitim s Makinou pozorovaly slušně nalitýho punkera, co měl kabát jak z Matrixu,..On vždycky přišel k louži a lovil z ní bahno xĐĐ

MNO a když se Gee vrátila tag sme šli tim vypuštěnym ryblíkem Z druhý strany podia který bylo stejně oplocený.

Musely sme zdolat potok (holky u toho dělaly scény xĐ)

a pak sme se konečně dostaly tam kam sme chtěly.

Jenže co se nestalo.Makina poznala že mezi plotem a podiem sou oni..MISFITS osobně!Vytasily sme papírky a propisku a foťák a nejistě sme šli s Maki blíž k plotu (nwim proč gee nešla tky :D)

Tvořily sme větu Can you give me an autogram? a Can you make a photo with me? xĐĐ když pak se najednou otočil Jerry na nás.Bylo to teď nebo nikdy,tagže sme ho k sobě samozřejmě zavolaly.On se usmíval (áww xĐĐ).Tag sem vykoktala tu "složitou" větu a přes plot sme mu podaly papírky a propisku.Pajk přišla druhá věta a měli sme fotku.Bye bye a hotovo.

Oujeee ještě teď z toho nemůžu xĐ Gee se nám smála že sme z toho tak unešený.xĐ

Mno a pag sme si tam sedly a čekaly až začnou krát.

Po chvilce k nám přimotal nákej kluk..Nalitej Patrik ale dobře se s nim povídalo že? xĐ

Pak už bylo najednou deset a oni furt nehrály.Tak sme se s Páťou a Mártinem kterej tam pag přišel,rozloučily a šly sme na tramvaj.Když sme Makinu doprovodily na bus,konečně sme slyšely že Misfits začli hrát.Ale my sme měly jasno že domu s e do jedenácti nedostanem protže nám ten zasranej řidič tramvaje ujel skoro před nosem..

Atd atd. Doma..Tam sme si v půl dvanáctý udělaly pizzZzzZZzzu a pag sme zalehly.

Nedělee:

Sme teda vstaly a šli na net.Gee oběvila Barbíny který sme nevytáhly tag 5 let a začla si s nima hrát.Oblíkaly sme pak kena jako Ondru (toho s kterym měla to 2. rande) protože oběvila kostkovaný kalhoty který má xĐĐ no prostě písek..

Mno a pak se stala hrozná věc..najednou Byl čas a Gee mi odleja zase domu..x/

Mno každopádně to byl pekelnej tejden a s Kraslicema 14 dní x] x**

perfect

napsal/a: revenge-xoxo 21:35 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář