EXTÁZE | INFO O DROGÁCH

Extáze je droga způsobující euforické účinky. Nejčastěji se užívá narůzných parties ve formě tablety, ale vyskytuje se i ve formě prášku.Člověku se po ní zvyšuje sociální cítění, je přítulný, milý, laskavý,pohodový, zkrátka řečeno nad věcí. Dobře se s ní balí opačné pohlaví,je to takové jednodušší a přirozené. Člověk má potřebu se neustáleněkoho dotýkat, má pocit že všechny miluje a jak je na tom světě fajn.Účinky trvají několik hodin a postupně odeznívají.

Extáze se bere většinou pouze nárazově. Není na ní psychicky anifyzický návyk. Dlouhodobé užívání poškozuje mozek, odumírají důležitébuňky. Člověk zapomíná, má potíže s vyjádřováním, přemýšlení jesložitější. Tyto následky jsou trvalé. Poznat jsou již po rocepravidelného braní.

Extáze také může vyvolat různé druhy psychických poruch jako jeepilepsie, deprese, depersonalizace, apod. Na tabletě extáze jsouvětšinou různé obrázky, nápisy, či smajlíky. Tato droga se připravuječistě chemicky.

54.jpg

Slangové názvy pro extázi: koule, extoška, éčko

    

O autorovi

  • Jméno s-u-k-y
  • Bydliště Opava
  • Čím je člověk starší, říká se, že moudří. U mě to asi tak opravdu bude. Až teď si uvědomuju jak málo stačí aby člověk ztratil to co nadevše miluje a nějak se neumí smířit s tím že už to nikdy v životě mít nebude... Proto rozmýšlejte pečlivě....Já na to př
Můj profil

Poslední návštěvy