KOFE-IN

KOFE-IN

A tady je další. Zatím ještě neznámá kapelka. Mě se kuci líbí proto že mají svůj styl a nejsou jen tak obyčejní. A hlavně znám se ními a to mě ještě víc těší.

www.kofe-in.cz

ABOUT BAND

Elektronické smyčky, arpeggia, nápaditá melodika, rocková nadrzlost, jazzová sóla, rozvazbené kytary, zpívané i deklamované texty, to vše nekompromisně hnané dopředu zdvojenou rytmikou živého bubeníka s elektronickými beaty.

Tepající rytmus a melodie pod taktovkou rozevláté dekadence, takový je KOFE-IN.

Skupina vznikla počátkem roku 2006 ze zkušených muzikantů s bohatou hudební historií pohybující se od funku, elektroniky přes alternativní rock až k jazzu. Na počátku byla jasná myšlenka fúzujícího hudebního tělesa, které bude svobodně kombinovat prvky různých hudebních žánrů. Na scéně se společně objevují charismatický zpěvák Jan Kunze, experimentátor na poli elektronické hudby a hráč na strunné nástroje Petr Kunze, multižánrový kytarista Jan Kyjovský, expresivní hráč na saxofon a příčnou flétnu Jan Tengler. Dynamiku celé skupiny posílil bubeník Zbyněk Raab. Název si skupina vypůjčila od látky, jejíž účinky jsou podobné účinkům skladeb, které skupina produkuje. Hned první živá vystoupení ukázala, že KOFE-IN je velice silná koncertní skupina, která svou energií a výrazem dokáže strhnout a nenechá nikoho v poklidu.

KOFE-IN je spojení elektroniky, rocku, funku a jazzu. Nekonvenčními skladatelskými přístupy skupina dosahuje originálního výrazu. V celkovém soundu je výrazně cítit absorpce elektronických hudebních stylů breakbeat, drum'n'bass, trance a house. Živí muzikanti jsou doprovázeni samplovanými a naprogramovanými podklady, což narozdíl od klasických tanečních parties vytváří autentickou a originální atmosféru. Výrazný prostor tu má volná improvizace a momentální invence jednotlivých muzikantů. Typické je míšení různých nálad, atmosfér, motivů a hudebních vlivů.

O autorovi

  • Jméno s-u-k-y
  • Bydliště Opava
  • Čím je člověk starší, říká se, že moudří. U mě to asi tak opravdu bude. Až teď si uvědomuju jak málo stačí aby člověk ztratil to co nadevše miluje a nějak se neumí smířit s tím že už to nikdy v životě mít nebude... Proto rozmýšlejte pečlivě....Já na to př
Můj profil

Poslední návštěvy