LSD | INFO O DROGÁCH

Diethylamid kyseliny lysergové neboli zkráceně LSD je asinejznámější droga ze skupiny halucinogenů. Tento typ drog není prokaždého a rozhodně to není skupina drog, kterou si dáte když jdete naparty do klubu. Nejčastěji se bere na různých víkendových akcí, jako jetechnoparty, různé festivaly, apod. Dát si ji v centru města může býtživotu nebezpečné. Pokud plánujete experimentování s touto drogou,určitě si najděte bezpečné prostředí a mějte sebou vždycky někoho kdonení pod vlivem a trochu zná lsd (dříve se takový člověk nazýval šaman).

LSD
Asi hlavním a žádoucím účinkem lsd je změna vnímání realita. LSD vámnaprosto naboří smyslové receptory, často ani nevíte kterým směremfunguje zemská přitažlivost, takže se můžete celé hodiny jen válet pozemi a převalovat se v rauši. Ne každému se tyto stavy líbí, proto lsdnení určeno na časté a dlouhodobé braní. Na lsd neexistuje návyk, anipsychický ani fyzický. Jediná co vás může přitahovat jsou zážitky kteréjste prožily.

Změnu stavu pod vlivem drogy doprovází halucinace, depersonalizace aderealizace, poruchy vnímání, změny myšlení postojů a názorů, atd.Rizikem při požití je badtrip, je to stav při kterém se neuvolňujehladina serotoninu (jeho hladina rozhoduje zda se vám stavy líbí nebose jich děsíte) jako normálně. Je to pocit, kdy se vám vaše smyslydoslova zblázní a dělají vše proti vaší vůli. Často tento stavprovázejí deprese a panika. U každého probíhá trochu jinak, ale popominutí účinku i tento stav pomine, hrozí zde ale riziko, že přepjetísmyslů vyvolá ve vašem mozku psychickou poruchu. Může to být nějaká zforem úzkostí, depresí, ale i epilepsie, depersonalizace apod. Bad tripzažil většinou každý uživatel lsd (pokud jej užívá delší dobu) ale neníto pravidlem. Tento stav může trvat v lehčí formě i několik dnů.Většinou je způsoben tím, že člověk si vzal lsd když byl v psychickénepohod. Rovněž se může vrátit tzv. flashback. Což je stav, kdy se vámpo týdnu v určité situaci vrátí pocity, nebo stavy po požití lsd. Je totakové reálné de ja vu.

O autorovi

  • Jméno s-u-k-y
  • Bydliště Opava
  • Čím je člověk starší, říká se, že moudří. U mě to asi tak opravdu bude. Až teď si uvědomuju jak málo stačí aby člověk ztratil to co nadevše miluje a nějak se neumí smířit s tím že už to nikdy v životě mít nebude... Proto rozmýšlejte pečlivě....Já na to př
Můj profil

Poslední návštěvy