PO dlouhé době jsem zde opět

No jak už sám titulek napovídá sem zde po dlouhé době tak bych mohla nějak shrnout tu dobu co jsem zde nebyla že jo.
Takže naposled jsem se zmínila o fesťácích no s těch psaných mi vyšel jen 1 a to MIGHTY SOUNDS ale aspoň stál za to. Sice sem nebyla célé 3 dny v lihu jako někdo(sestra) ale o tom ty fesťáky pro mě nejsou.
K hudebnímu létu sem přidala i takový mini fesťáček a to jest (omlouvám se nevím jestli to bude správně) AGAINST THE WALL na Spálovským Mlýně slyšela zas po dlouhý době Kapelku Kofein a pokecala s nima.

No pak přišel spíše pracovní měsíc v Brně holt kdo chce prachy musí makat no.Vystřídala sem toho hodně harní si s kablama, doplnování zboží, kompletování LCD monitorů, práci v kosmetické firmě atd atd aspoň jsou zkušenosti no ne?
Každopádně noční v Teskáči DÍKY NECHCI !!!! :-(

A máme tu záři a čtvrtý ročník jakože sem si myslela že to bude celkem klídeček tak ani hovno jako sakra!!!
Nestíhám vůbec nic no co se dá ode mě taky čekat že jo.
Ale v tomhle měsíci sem toho zažila hodně rozchod s přítelem( se kterým se po asi měsíci dala dohromady holt srdíčku člověk neporučí i když hlava říká něco jineho), seznámení s 3/4 kapelkou HC3(Čegy rychle utíká z akci pro ty co ví. www.hc3.cz), 19 narouzeniny tyhle ale byly ve velmi klidný no a pro mě zásadní jsem potetovaná(motiv naleznete ve fotech v mém profilu je to ten krásný ALIEN)

Ty jo toho je...tááák přidejte k tomu pár dnu a máme tu dnešek

Až najdu něco novýho nebo něco zajímavýho co mě trkne napisám.
PS: plány do budoucna KONCERT KORNŮ V ČEZ ARÉNĚ V OSTRAVĚ 19.2.2008 JUCHŮŮ :-)

SERVUS

O autorovi

  • Jméno s-u-k-y
  • Bydliště Opava
  • Čím je člověk starší, říká se, že moudří. U mě to asi tak opravdu bude. Až teď si uvědomuju jak málo stačí aby člověk ztratil to co nadevše miluje a nějak se neumí smířit s tím že už to nikdy v životě mít nebude... Proto rozmýšlejte pečlivě....Já na to př
Můj profil

Poslední návštěvy