zbraně

Nejsem sice nějakej magor do zbraní.ale i tak mě zajímají.zajímám se o ráži,druh spouště.kapacitu a tak....Jednou mi mamka řekla....proč máš rád zbraně? vždit zabíjejí lidi a nejsou pro nic dobrý!! a já jí řekl :To není pravda.To nezabijí zbraňA,ale ten člověk ,který ji drží! to on zmáčkne kohoutek!Dokáží být i užitečné(například sport....střelba do terčů).A navíc,to k lidstvu patří! vždy byly války,lepší zbraně a další efektivnější nástroje na zabíjení lidí....tak to prostě je....nenávist jde ruku v ruce s láskou a štěstím.lepší je,když si zvyknete...pak nebudete mít zbytečně deprese.Problém je v tom,že spousta lidí právě vidí tu špatnou stránku věci....no jo no...každý má jiný názor...S kamarády se hodně o zbraních bavíme...ale  i když mám rád zbraně...neznamená to,že nejsem pacifista!!!! jsem pacifista až za hrob! nesnášim násilí!Hry jsou něco jiného ale co se týče reality...pěstí jsem dal jen jednou v životě...(co si teda pamatuju...)ale ten kluk si to doopravdy zasloužil=půl roku si ze mě dělal prdel a já to prostě nevydržel a zlomil jsem mu nos.teď jsme kamarádi a on ví,že nejsem žádná bábovka.tak mi napište,co si o tom myslíte.předem děkuji.

Šimon alias castgas

No já mám takové moto..nejdřív střílej a pak se ptej..což docela i praktikuju..dnes to nejen v boji je že bud zabiješ..nebo budeš zabit..je to stejné i v práci..sice se tam nevradí..ale i tak je to bud a nebo..zbraně nejsou špatné jak si věčina lidí myslí.sou to je lidské nástroje jako cokoliv jiného..nuž,kolo,mobnil..nebo cokoliv jiného.cigarety taky zabíjí a nedavate to zavinu cigrete..stejne je to se zbrani..zbrane lidi nezabijeji,zabiji je jinej clovek.zbrane sou soucasti lidstva.nenajdete v dejinach jedinou dobu kdy by je nekdo nepoužil..jestli se vám podaří najít jedinej rk kdy nedoslo k jedinému umyslnému zabiti tak to sem napište.

HELE LIDI TAK PIŠTE TY KOMENTÁŘE NE?PROSIM PROSIM :)

Přidej komentář

O autorovi

  • Jméno simon-lev
  • Bydliště Praha-západ
  • co bych dodával....miluju HUDBU!!! strašně moooc Nirvana,Linkin Park Green Day,3 feet smaller,SUM 41 is da best!! a jeste bowling for soup,a the prodigy,+rise against,rage against the machine a metallica :)
Můj profil