sindinicka

Moje stránky.

18.Duben 2008

The Amityville horror

13. listopad 1974 se Kenneth J. Gregusky vydal na adresu Ocean Avenue 112 v Amityville z podnětu tísňového volání. Krátce po něm na místo dorazil soudní lékař Howard Adelman ze Suffotku. Následné vyšetřovatelé vražd dalo vzniknout řadě otázek, na které dodnes nebyla nalezena uspokojivá odpověď. Poté co se média doslechla o nadpřirozených úkazech v domě, pozvala na místo Larinne Warrenovou(parapsycholožka) a jejího skeptického manžela.

Vrah: Ronnie Defeo

Vražedná zbraň: puška .35 (nemá tlumící účinky)

Otázky?

Sousedé bydleli hned vedle toho domu museli něco slyšet. Ať už výstřel a nebo křik, ovšem vypovídají, že nic neslyšely. Sice té noci byla bouřka to by, ale i přesto bylo slyšet. Dům má tři patra v každém pokoji byl mrtvý. Celkem šest mrtvých. Celá jeho rodina tehdy té noci spala úplně v klidu a když začal odstřelovat tak se nikdo z nich nevzbudil jakoby puška nevydávala žádnou hlasitost. Hlasy vrahovi m říkali ,,chyť je, zab je" Dům podle pověsti a podle knihy stojí na Indiánským pohřebišti. Zde byli Indiáni mučeni hrozivými nástroji a způsoby. Říká se že duchové mu pomohli při zabíjení. Policisté nevědí jak mají o tomhle spekulovat. Chtějí být skeptický to se, nýbrž nedá dokázat. Jeden ze strážných říká ,,skoro to vypadá jako by ty oběti někdo držel a potom vrah je zabil." problém je v tom, že se nenašli žádné menší důkazi o druhém spolupachateli. Ve sklepě se našla kniha ,,Zlo je důkazem Boha." Larine potom dosvědčuje odporný pocit strachu když tehdy vešla do onoho domu. ,,Cítila jsem to zlo tam držené a jako podivné představy jsem viděla na zemi spoustu mrtvých."

Ronnie prve zabil svého psa. Ty strašlivé hlasy mu stále rvaly hlavu ,,chyť je zab je" vešel nahoru do ložnice. Tady spali manželé Defeovi. Policie je najde oba tváří dolů zastřeleny do zad. Později analýza ukázala v matraci směr náboje pušky - ani jeden z nich sebou necukl. Hlasy nekončily. Přešel do druhé ložnice za svými mladšími bratry. Zvedl pušku. Dva Ronaldovi bratři také tváří dolů střeleni do zad. Běsnící hrůza pokračuje v druhém patře. Mladší sestra střelena do hlavy končí svůj život. Do konce zbývá tedy už jen třetí patro. Ronniemu tečou slzy. Poslední žijící člověk v tomhle domě. Starší sestra také střelena do hlavy.........


Následující text je záznam skutečného telefonátu, který obdržela policie 13. listopadu 1974 a na jehož základě objevila zavražděné členy rodiny DeFeových:

Operátor: Suffolk County policie. Jak Vám mohu pomoci?

Muž: Střílelo se tu. U DeFeových.

Operátor: Pane, jaké je Vaše jméno?

Muž: Joey Yeswit.

Operátor: Dobře, odkud voláte?

Muž: Přímo z Ocean Avenue v Amityville.

Operátor: Co je za problém, pane?

Muž: Střelba!

Operátor: Střílí se tam. Je někdo zraněný?

Muž: Ano, všichni jsou mrtví.

Operátor: Co tím myslíte, že všichni jsou mrtví?

Muž: Nevím, co se stalo. Přiběhlo dítě do baru. Říká, že všichni z té rodiny byli zabiti.

Operátor: Vydržte chvíli, pane.

(Úředník si vezme telefon.)

Úředník: Dobrá, řekněte mi, co se stalo.

Muž: Nevím. Kluk přiběhl do baru a řekl, že jeho matka a otec jsou zastřeleni. Běželi jsme do jeho domu a všichni v tom domě byli zastřeleni.

Úředník: Odkud voláte? Z veřejného telefonu?

Muž: Ne, volám přímo z toho domu.

Úředník: Vy jste v tom domě?

Muž: Ano.

Úředník: Kolik tam je těl?

Muž: Myslím, já nevím - myslím, že říkali čtyři.

(Zatím nenašli zbylá dvě těla.)

13. listopadu 1974 obdržela policie šílený telefonát, který ji zavedl do Ocean Avenue 112 v Amityville, Long Island. Uvnitř rozlehlého domu se jim naskytla děsivá scéna - celá rodina DeFeových byla zavražděna. V následujících dnech se Ronald DeFeo, Jr. přiznal k tomu, že postupně zastřelil své rodiče a čtyři sourozence, a tvrdil, že ke spáchání těchto hrůzných vražd ho vedly hlasy v domě.

O rok později se George a Kathy Lutzovi a jejich děti stěhují do tohoto domu a věří, že bude jejich vysněným domovem. Ale krátce poté, co se zabydlí, začnou se dít podivné a nevysvětlitelné věci, ze všech koutů domu se ozývají hlasy…

3:15 ZEMŘEŠ je natočen podle skutečného příběhu George a Kathy Lutzových a připomíná jednu z nejstrašlivějších událostí všech dob… Po 28 dnech rodina Lutzových z rezidence uprchla. Nyní, 30 let po těchto šokujících událostech, které inspirovaly román - bestseller a jeden z nejpopulárnějších hororových filmů všech dob, znovu ožívá dům, kde to všechno začalo: dům v Amityville.

Autor: sindinicka v 08:11 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář