Na koho muvit?

..kočku nemám a někdy si asi fakt lidi potřebujou jen tak utřídit myšlenky v hlavě a nejjednodušší je to právě asi tím povídáním..kdysi jsem si sebou nosil po kapsách deníčky a tam vypisoval co a jak mě kdy zase napadlo, ale tohle dospívání a tápání mám už tak nějak zasebou a babrání se ve vnitřních pocitech mě už taky zrovna nebaví, ale i to jsem já..někdy teda..

..no a když teda nemám tu kočku:-) ani dvojnohou či čtyř tu a tam asi napíšu sem..Líbím se ti? proč nemít bolg třeba někde jinde, protože by mě to asi nebavilo pořád se o všechno nějak starat..mám takový období kdy fakt nevím co dřív..dnes mě v koupelně napadla taková kacířská myšlenka..Armáda a vojáci jsou první turisti..kdyby tohle někdo četl a připadalo mu to zajímavý, tak mi napiš do komentáře jak tomu rozumíš, docela by mě to zajímalo..

..no tak včera jsem vyhodil miliardu věcí z bytu a trochu se oprosti od toho všeho co jsem si furt někde schovával že by se to mohlo hodit..začínám jinak, jaro, máj, čarodky a tak docela dobrý zážitek kousek od Mendláku, mám ještě její číslo a určitě se jí ozvu, má krásný výhled z okna:-))..

..a dnes? je před víkendem takže se něco dít musí, musím něco udělat teda i do školy ale to se všechno nějak dá..volal jsem kámošovi ať příjdou lidi na večírek, takže se bude u mě doma..večer skusím zavolat i Lence - spřízněná to duše, komlikovaná tím že má přítele..třeba příjde a domluvíme se na sobotní výlet, psala že by někam chtěla, taky chci:-) ale kurva bolí mě záda že to není možný..uvidíme..

O autorovi

  • Jméno skyman
  • Bydliště Olomouc
  • na první seznámení je nejlepší říct..Ahoj já jsem Tomáš..a pak se uvidí..
Můj profil