O autorovi
Autor blogu
Jméno: slut...6
Region: Praha 8
O mně: 265-644-713
Můj profil

Archiv
vše o cristianovi ronaldovi
07.Březen 2009
Trenér fotbalového ManchesteruUnited Sir Alex Ferguson překvapivě odsouhlasil výroky konkurenčníhoArseného Wengera, který kritizoval Cristiana Ronalda za arogantní chování. V pátek o tom informoval server deníku Daily Mail.

Manažer Arsenalu Wenger sice ocenil kvality portugalského reprezentanta, ale zároveň řekl, že svým arogantním chováním si na hřišti říká o nevybíravé zákroky. Naposledy byl Ronaldo terčem ostrého zákroku Stevena Taylora z Newcastlu.

"Někdy mi přijde, že rozhodčí chrání Manchester United a někdy zase cítím pravý opak. Cristiano Ronaldo je přesným příkladem," řekl Arsené Wenger, manažer Arsenalu. S tím souhlasí i jeho protivník, trenér "Rudých ďáblů" Sir Alex Ferguson.

"Chápu ty výroky Arseného Wengera o aroganci, myslím, že má pravdu. Celé je to o tom, jestli má hráč kuráž udělat některé věci, kterými může své protihráče rozhodit. Jednou si to obrana užívá a jednou zase nikoliv. Myslím, že Cristiano díky tomu podává fantastické výkony, pomáhá mu to být nejlepší," řekl Ferguson.

zdroj: official web site M.U.


Kategorie: Novinky | vložil: slut...6 ¤