Emo účes :-)   28.Leden 2009


Vlasy a tvář:
- obarvené nebo přírodně černé vlasy je nutné ostříhat přesně do půlky čela. Nejlépe široké prameny, vepředu, na uších a vzadu;
- bezpodmínečně musí být kotlety;
- vlasy rozcuchané a trčící na všechny strany;
- vlasy na zátylku také zježené a zvednuté;
- podle vkusu možno vzadu vlasy ostříhat hodně nakrátko a vytvořit bodliny pomocí gelu;
- zubatá šikmá patka, klidně s purpurovou kadeří. Patka visí dolů, zakrývá jedno oko a sahá až na tvář;
- skoro vybělený obličej, bledé rty odstínu skoro jako kůže a velmi jasně podmalované oči. Můžou se dokonce naznačit na obličeji černé cestičky jakoby od slzami rozmyté kosmetiky. A můžou se černou tužkou dokreslit i slzičky.

Tip: zatímco vlasy ještě rostou a blíží se délce nutné pro Emo-vzhled, neustále je přičesávajte v tom směru, jaký jste si naplánovali na začátku. Tím «naučíte» vlasy pořád držet potřebný směr.

Účes:
Jedno jestli kluk nebo holka, směle používejte sponky a gel pro dodání zamýšleného tvaru vašemu účesu. V případě, že máte vlnité vlasy, používejte lak na vlasy/gel na jejich «uklidnění» a uhlazení. Kromě toho používejte kvalitní šampon pro zvlhčení vlasů, tak můžete udržet vaše vlasy zdravé a neuškodíte jejich pružnosti a odolnosti. Hodně dobré je použití speciálních napřimujících sponek. Dejte do vlasů co nejvíce sponek anebo nejlépe baret.
Nezapomínejte ale, že nesmíte zacházet do krajností. Mýt si vlasy šamponem nelze každý den, jinak hrozí jejich vysušení a ztráta kvality. Ale stejně tak se nesmí úplně zapomínat na pravidelné mytí mastných a špinavých vlasů.
Emo účes uznává v základě jednu - černou - barvu, ale můžete směle experimentovat s černou v kombinaci s dalšími barvami. Ale nepřežeň to, ať nevypadáš jak šašek. To by nebylo k ničemu.

Tip 1:
Po 3 nebo 4 měsících by už vaše vlasy měly dosáhnout ¾ správné délky a polezou nízko do čela. Jděte ke kadeřníkovi, který ostříhá, opraví a upraví vaše vlasy tak, aby pokračovaly v růstu žádaným směrem a dostávaly správnou formu.
Tip 2:
Nesnažte se obarvit vlasy nepřiřozeně umělou černou barvou, výsledek by mohl být modrofialový. Zkuste raději použít přírodní odstíny černé, nebo v nouzi i tmavě kaštanovou barvu

napsal/a: soneta 08:03 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

OskyKostky 28.01.2009 08:08:53

jsi lesba nebo zfetovaná?