31.Srpen 2007, napsal spirits_shade v 14:59

Nevím, co psát, protože mi nějak došly slova. Není to ale žádná novina, protože tohle se mi stává opravdu často. Budu se ten začátek snažit nějak okecat, tak si to ani nemusíte číst. Ostatně jako celý blog. Není o co stát.
Nějaké zkušenosti s blogy mám. S blogy na serveru blog.cz. Je to sice dobrý server, ale...nemůžeme po auteroch chtít zázraky, že. Lidem, co nerozumí počítačům a tvorbě stránek -nejsem na to hrdá, ale patřím mezi ně- by to mělo vyhovovat. Všechno si tam vlastně naklikáte. Žádný problém. Achjo, nechám to být.
Měla bych napsat něco o sobě. Vím, ale nejsem nijak zajímavý člověk. Snad jen, že prožívám poslední dobou trochu těžší období. Stalo se pár věcí, o kterých je těžké mluvit. Vím, co bych měla dělat. Co by řeba i pomohlo. Jenže...jsou tu další a další otázky, které mi nejspíš nebudou zodpovězeny.

Pokud jste ve skvělé náladě, radím vám, aby jste na tohle podivné místo zapoměli. Nebude to tady nic, dobrého. Alespoň to tak vidím. Pesimista, no. Z větší části melancholik, tak trochu flegmatik...introvertní typ. Jsem jaká jsem. Nejspíš se už nezměním. Radši končím. Ještě jedna věc, můj oblíbený citát od jednoho skvělého zpěváka.

"Je lepší shořet, než vyhasnout..." Kurt Cobain

 

 
Komentáře (0):