08.Květen 2009

 

V tomto článku se Ti budu snažit přiblížit nejsilnější zážitky s Tebou.

 

 

 

Je 6.5.2009 2:06 hodin ráno. Chtěl jsem si jít lehnout a usnout ale nešlo to. A proč? Protože stále myslím na jednu osobu. Jmenuje se Zdenička. Myslím na to cobych ji chtěl říct. Chtěl bych ji říct jak se mi nádherně vloudila do méhoživota. Jak jsme se poprvé potkali:

                      Bylo to asi pet let zpátky. Byl krásny letní sluneční den a tak jsme se celá partička z Martinova vybrali směrem na Vřesinu. Den to byl jako každý jiný, až na jednu výjimku.Sedím si pohodlně na kraji bazénu a čumím do vody. Když v tom si vedle mne sedla holka, do té doby pro mně neznáma osoba. Přesně si pamatuji náš dialog:  -Ahoj.- řekla. Ahoj, odpovědel jsem. Co tutak sedíš sám. Ale, jenom tak čumím do vody. Pak jsme ještě chvilku o něčem kecali když v tom mně najednou chytla za ruku a stáhla sebou do vody. Jen tak z legrace. Tak v ten moment jsem úplně nechápal. Za celý můj život nikdy ke mne žádna holka nebyla tak milá a sympatická. Moc jsem ji ještě neznal, ale začala se mi pomalu ale jistě líbit.

 

Pak jsem ji potkal za pár dní v Martinově, když procházela kolem hřiště kde jsem s klukama hrál fotbal. Taky si to přesně pamatuji. Sedím na zemi vedle kámošů, dívam se na cestu a najednou JI tam vidím jak procházi kolem hřiště a začínam mít zvláštni pocit. Když byla asi v úrovni mých očí nádherně se na mně podívala,usmála a řekla: - Ahoj. V ten moment po mně proběhl dlouhý pas mravenců a mé tělo se úplně rozehřálo.

 

Chtělbych Ti tolik říct. Ty se ke mne chováš, já nevím jsem z Tebe normálně blázen.Nevím jestli si semnou hraješ, což by bylo moc krutý anebo fakt něco ke mně cítiš.

 

Další situace kterou si pamatuji přesne jak jsme se poprvé políbili. Bylo to jěšte v nákupnim centru Futurum, když jsem tam pracoval. Přišla si tam se svoji kámoškou a napsala si mi kde jsem. Tak jsem ti odpovedel kde se sejdem. Když jsme se potkali , tak jsme se procházeli po Futuru a povídali si. Pak jsem Tebe a tvoji kámošku stáhl do kumbálu , kde jsme si taky povídaly a kde sem Vás seznámil s kámošem. Zeptal se mne kdo pak to je a ja na to, že přítelkyne a její kámoška. No a když už nastal čas odchodu a stáli jsme tak venku na chodbe obchodního centra a loučili jsme se, kamoš se zeptal cože je to za přítelkyni když se ani nepolíbime. V ten moment ses nanho podívala takovým výrazem: Co? Myslíš si, že ho nepolíbim? Pak si ke mne přistoupila a políbila. Poprvé.

 

Další momentka z nášho přátelství. Pár dní před silvestrem 2006 si se mně zeptala jestli nechci k Tobě přijít a oslavit Silvestra společne s Tebou a kámošmi. Jak jinak ja jsem souhlasil a ve vnitru duše jsem byl štastný jako nikdy jindy.Když nastal poslední den v roce, tak už jsem se nevědel dočkat, kdy už budu v Tvé společnosti. Jako správny gentleman jsem se na túto příležitost důkladne připravil a nakoupil jsem alko a nealko jak se patří. Když už jsem konečne stálu tvých dveří byl jsem celý vzrušením pryč. Pozvala si mně dál a ja jsem poprvé mohl spatřit kde bydlíš. Poprvé jsem mohl vidět tvůj pokoj kde spíš. Pozvala si mně k sobě do pokoje a ukazovala fotky z dětství. Víš nestáva se mi často abych mohl  s holkou, která se mi šílene líbi a ja se ji to v tu dobu to styděl říct nebo spíš měl obavy a ani nevím z čeho,sedět v jejím pokoji. Pak před půlnoci jsme se sebrali k Tvé babičce a dědečkovy na přípitek. Síce jsem to nečekal ale souhlasil jsem. Babička a dědeček byli ůplne pohodový lidi, pokecali jsme, pojedli a nakonec si o půlnoci připili a políbili. Pak jsme šli ven podívat jse na ohňostroj. U této příležitosti vzniklo i pár, alespoň promně, krásnych fotek. Ale nejhezčí na tom večeru bylo to, jak jsme kráčeli zpátky domů a Ty jsi mně chytla za ruku a celou cestu zpátky jsme se nepustili.

 

I když jsem byl a stále jsem do Tebe blázen, je pravda , že jsem to nijak nedával najevo. Bylo i pár věcí , které se mi nelíbili. Třeba jak jsme měli v Martinove hasičské závody. Bavila si se tam. popíjela a asi stále ještě myslela na Ra…….V té opilosti jsi byla zoufalá a jako pomoc ti ponúkal T… Dz…. A mně se to nelíbilo. Vědel jsem proč se mi to nelíbi. Můj názor je že využil situace a nejenom situace ale i Tebe. A mně to hrozně mrzelo. Vědel jsem, že z jeho strany to bude jenom jak si užít s holkou. A taky se stalo. Líbali jste se. A mně to bolelo protože jsem vědel, že to není z lásky. Ale jenom z potřeby. Ale co už.

 

A pak...Pak jsme se dlouho nevideli. Odstěhovala jsi se do Plesne. Síce to není daleko,ale změnilo se to. Změnilo se to, že už jsi nechodila ven k Duze tak často , nomožná se mýlim ale od té doby jsem Tě pak pěkně dlouho nevidel. Až do nedávna.Ale to ty už víš jak to probíhalo.Nevím ale jsem z toho celý Jelen. Mám v hlavě příšerný zmatek. Bodaj bych nebyl jelen když jsem do tebe celý zamilovaný. Děla tohle každá holka? Když si to vezmem suma sumárum: Sama ke mně přijdeš a začneš si povídat a pak hrát, políbiš mně, pozveš k sobě na Silvestra, byla i situace kdy mi od Tebe došla sms-ka: Kde si? Potřebuji Tě!, a úplne to Tvoje chováni kemně a ostatním je velký rozdil, pak to Tvoje objímani. a pak zase líbani a zase.... Celé tři roky jsem stále na Tebe myslel, celé tři roky jsi Moje platonická láska. Až jsem to už konečně nevydržel, sedl do auta a přijel k Tobě a s rozpakama se Tě zeptal jestli chceš být se mnou. Síce si mi neodpovědela hned ( i když jsem trošku nervozni), ale nevadí. Já vím, že máš za sebou delší vztah a taky máš před maturitou. Taky nechci na Tebe tlačit, proto Ti dávam čas a klid. Nerád bych něco posral, protože by mně to šíleně mrzelo. Věř mi.

 

 

P.S: A je toho mnohem víc.  Možná ti tohle bude připadat šílene , ale takhle sem to ja cítil  a potřeboval dostat ven ze sebe.   Nezlob se........

vložil: strato24 ¤