17.Prosinec 2007 (My life)
    Ahoj mí drazí bojovníci světla,
již je tomu dlouho co jsme se viděli naposledy. Mačkali jste slzu? A co ještě jiného jste mačkali? Vzrušovalo vás to? Nu, buďme seriózní.
V mém životě se za poslední dva týdny událo několik více či méně podstatných věcí. Mezi ty důležité bych počítal velmi povedenou kýblovou kalbu u mě doma s méně povedenou výměnou dvěří, či to, že jsem si pořídil nový svetr který je - pozor, modrý s proužkama (!). Ano, hádáte správně. Už mám dost těch depresivních barev jako je černá, černá a nebo černá. Myslím, že je to dobrý posun. Ale na druhou stranu jsem si pořídil i triko Nine Inch Nails, takže s tou vyléčenou depresí to asi ještě nebude tak horké. Rád bych se s vámi podělil i o ty méně zajímavé věci, ale vzhledem k jejich nezajímavosti vás jimi nebudu zatěžovat.
  Konečně jsem sám sebe dokopal k organizování silvestra, takže když už nic jiného tak pípa, sud, chata a lidi už jsou více méně informováni o tom co mají dělat, takže pokud nespadne asteroid, nevypukne epidemie a budu mít peníze, mělo by to vyjít. Otázkou zůstává, jestli vůbec ještě natolik zprofanovaná a dopředu ohlášená akce může splnit očekávání. Uvidíme. Zůstávám věrný svému flegmatismu..

Komentáře:

tele.kom (17.12.2007 22:05:02)říká...

of course

andy516 (17.12.2007 21:44:48)říká...

Zustan verny, to mas nejlepsi.

Přidej komentář

<< Domů