Vítám Vás !
Publikováno: 09.Červenec 2007
v 14:17



Autor: tictac

komentáře (0)
Jak sbalit kluka/holku

Hele, jako každý máme svý způsoby, tak to neberte na 100pro vážně. Ale čtěte :)

Žijemev uspěchané době, která jako by lásce příliš nepřála a tak si povíme otom, jak třeba balit a sbalit. Pravá láska se rozhodně daleko hůřhledá. Většina z nás se totiž věnuje hlavně své práci a kariéře, a takjen těžko zvládáme ještě další aktivity. Člověk se uzavře v úzkéskupině svých kolegů a přátel, a pokud zde nenajde partnera, má taktrochu smůlu. Ale nezoufejte, existují i takové formy seznámeni, kteréjsou rychlé, pohodlné a časově nepříliš náročné. Přirozenýchpříležitostí k seznámení ubývá a při hektickém životním stylu častonezbývá k hledání partnera čas, ani síla ... Jestliže patříte mezi ty,kterým dělá seznamování problémy, čtěte pozorně dál. Třeba Vám topomůže se v tomto směru lépe zorientovat a najít k sobě toho pravéhopartnera správnou cestou.

JAK BALIT ??? - SEZNAMKA NA NETU (www.seznamka.cz)

Jednímz nejčastějších moderních způsobů současného seznamování jsou seznamkyna internetu. Většina návštěvníků se v práci na ně chodí bavit, je tototiž příležitost, jak být třeba v práci a zároveň komunikovat. Akomunikace je vlastně zábava, která je v anonymním prostředí internetuo to přitažlivější. Seznamky měsíčně navštěvují stovky tisíc lidí, znich jsou zhruba dvě třetiny muži a jedna třetina ženy. Gayové alesbičky na nich tvoří cca 4 procenta, což také odpovídá jejichzastoupení v české populaci. Z průzkumu vyplívá, že pokud si naseznamce podá inzerát žena, může očekávat zhruba 38 odpovědí. Muži jsouna tom mnohem hůř - na jeden inzerát dostanou v průměru 3 odpovědi.Ženy totiž obvykle berou seznámení mnohem vážněji než muži. A roli zdesehrávají také kulturní tradice, podle kterých má být tíminiciativnějším muž.

Čtenářka Alena z Prahy k tomu napsala : Když jsem poprvé zabrousila nainternetu na seznamky, myslela jsem si, že tam narazím jen na deviantynebo zapšklé muže, kteří se nedovedou seznámit běžnou cestou. Alezjistila jsem, že to tak není. Jsou to úplně normální chlapi, kteřítřeba mají nadprůměrné vzdělání, jsou slušní a i celkově v pohodě. Jenzkrátka nemají tolik času, aby se chodili seznamovat do kavárny, nebodiskotéky. V tomto ohledu mě to dost překvapilo!

Ano, ačkoli se to nezdá, tak na internetu se pohybují obecně spíšelidé, kteří jsou vzdělanější. Mají práci, ve které mají přístup kpočítači a internetu. Ne nadarmo jsou pravidelnými návštěvníky seznamekprávě dobře situovaní finančníci a top manažeři. V tomto směru ale vsobě seznamky skrývají i jednu velkou nevýhodu. Nikdo vám totiž nedájistotu, že inzerát typu "jsem bohatý, mladý, pěkný, dvacetiletýpodnikatel" napsal opravdu nějaký nějaký zaměstnaný a pohledný muž.Dost často se totiž stává, že si z vás někdo jen vystřelí. Nikdy protood seznamky nečekejte, že vám naservíruje partnera přímo k oltáři.

ALE MŮŽEME PSÁT I MILOSTNÝ DOPIS ... (www.basnik.webpark.cz)

Ačkolise to možná nezdá, psaní milostných dopisů nevymizelo ani dnes. Domilostného dopisu člověk vkládá své naděje, že vyvoleného, nebovyvolenou zaujme a ten pak s ním bude ochoten strávit nějakou chvíli iosobně. Proto má tenhle způsob komunikace naprosto výsadní postavení.Může totiž natrvalo změnit vaši budoucnost a z osamělého člověka rázemudělat šťastného. A co by milostný dopis obsahovat neměl ? Pozvání nanějaké opuštěné místo nebo výrazy typu "Miluji Tě !", které jsou na to,že vás třeba dotyčná osoba zatím ani nezná, nevhodné a nepatřičné ...Co třeba vložit do dopisu zamilovanou báseň ?

Zdroj: http://milovat.blog.cz

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: tictac
Region: Mladá Boleslav
O mně:
Můj profil

Kategorie

Přátelé

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE