22.Březen 2009
láska je láska

Ahote všeci.. tož co bych tu měl psát... tento týden byl pro mě upřímně dost těžký a nevěděl jsem jestli se ho dožiu ,ale jse tu....Jsem šťastně zamilovaný, prostě lepší to být teď nemůže.. i když ještě to všechno nevyprachalo, tak věřím tomu a vím to, že to bude zase všechno v pohodě, protože věřím jedné holce, která mi neskutečně moc pomáhá a pro kterou teď jen žiju!!.... děkuji ti lásko, že tě mám a děkuji ti za to, že s tebou můžu trávit ty nejkrásnější chvíle ve svém životě!!.. .. a ještě vzkaz pro druhou osobu, jejíž jméno nevezmu už do huby ale stejně si to číst nebude!:.. jdi už do háje a neser mi život, jinak za to ještě hodně zaplatíš, protože víš, že pravda se od té tvé trochu liší a víme to oba.. tak se opovaž jen jedním slůvkem mě vzít do huby a upřímně uvidíš to tóčo!!.. 

 no prostě tento ýden byl chvílu nahoře a chvílu dole!!. .ale jak říkám, jsem ten nejšťastnější člověk na světě a vím, že spolu budem dlouho žít a že nás jedině smrt rozdělí!!.. MILUJI TĚ A TY TO VÍŠ!.. JSI MI VŠÍM LÁSKO!!.... naše chvíle jsou nezapomenutelné naše večery jsou ty nejkrásnější večery v mém životě a jen díky tobě se mohu konečně zase smát a žít plný život plný lásky a štěstí.. děkuji ti za všechno co pro mě děláš!.. MY DVA SPOLU A NAPOŘÁD!!.. to je naše krédo a naše motto kterým se budem řídit..

tak co víc vám tu ještě říct.. prostě mé srdce bije jen pro jednu a prostě nikdy jsem ještě nikoho tak moc nemiloval!!.. takže sa tu mějte krásně žijte famfárově a užívejte lásky, co to dá!!.. protože jen s pravou láskou se dá žít.. jen důvěra a láska drží člověka pohromadě!!

Vložil: tominek12 @ 16:04  
1 Komentáře
  • 01.04.2009 21:51:30, michell Řekl:…

    Lásko moc krásné to všechno co tady píeše je... no a bylo to dost krizové období,ale už bude jen to krásné a té osoby si už všímat nebudeme!MILUJI TĚ!!!Ať to všichni ví,že tě nechci NIKDY ztratit!!MOC PRO MĚ ZNAMENÁŠ!

Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: tominek12
Domov: Zlín
O mně: tož Som tom... jmenuju se tak a tak se mi i říká.. nic víc, nic míň.. prostě tom
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Návštěvy
Template by
Free Blogger Templates