Blank & Jones

14.Březen 2008 | DJ´s

Německé duo Blank & Jones tvoří bývalý úředník nahrávacací společnosti Piet Blank a DJ Jaspa Jones, kteří se poprvé setkali na PopKomm Music Conference, kde začala jejich spolupráce. A byla to spolupráce určitě úspěšná. V poslední době se k duu připojil ještě producent Andy Kaufhold.

Po několika houseových skladbách podpořili Blank & Jones tranceový boom v Německu koncem 90.let a singly jako Cream (který se ve své době umístil na nejvyšší pozici v britské taneční hitparádě), Beyond Time, Desire nebo novější Mind Of The Wonderful našly oblibu u velkého počtu světových DJů, hrály je i kapacity jako Paul Van Dyk, Tiësto nebo Judge Jules. Je však nutno podotknout, že Blank & Jones někdy ve své tvorbě sklouzávali do poněkud komerčnějších vod taneční scény, což jim občas bylo vyčítáno, avšak počet jejich fanoušků neustále rostl.

Nyní už jsou Blank & Jones zavedeným jménem jak doma v Německu, tak i po celé Evropě i díky své radioshow The Mix vysílané pravidelně na rádiích N-Joy a DI.fm. Na kontě mají už spoustu vydaných alb, singlů a také remixů, z nichž stojí za zmínku např. remixy skladeb Iguana od Maura Picotta, Love Stimulation od Humate, You Are Alive od Fragmy nebo třeba Home And Dry od Pet Shop Boys.

napsal/a: trancemaniak 15:44 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář