Christopher Lawrence

14.Březen 2008 | DJ´s

Bezpochyby jeden z nejlepších zámořských DJů/producentů, Christopher Lawrence, byl označen časopisem DJ Mag za jednoho z nejvlivnějších DJů v USA. Není se čemu divit, jeho drsně progresivní, vyhlazené techno-trance sety si už dobyly fanoušky při akcích jako Cream, Coachella, Renaissance nebo Creamfields. A to určitě neměl lehkou situaci, vždyť taneční hudba v USA rozhodně není na předních pozicích v oblíbenosti. Christopher Lawrence je však mužem, který se právě tohle snaží měnit.

Jeho produkce je už od konce 90.let zárukou kvality a skladby jako Navigator, Interceptor, Renegade, Shredder nebo Cruise Control dokazují, že i v USA můžou mít fanoušci cit a pochopení pro žánry jako trance nebo progressive. Další z jeho skladeb - Rush Hour byla dokonce licencována společností Electronic Arts pro veleúspěšnou počítačovou hru Need For Speed: Underground. Christopher rozhodně nelení a už má na svém kontě dvě autorská alba a několik kompilací. Jeho tracky jsou oblíbenou součástí setů i předních evrpských DJů jako Paul Oakenfold, John Digweed, Paul Van Dyk nebo Tiësto.

Christopher si už zahrál snad ve všech světových končinách včetně Panamy, Kolubie, Malajsie, Portorika, Číny, Peru, Austrálie a samozřejmě Evropy. V USA sbírá jedno ocenění za druhým a nebojí se účastnit se ani reklamních akcí typu Sony Playstation 2 Tour nebo Schwarzeneggerovy Terminator III Party.

napsal/a: trancemaniak 15:42 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář